Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Én is 35450-n vettem, de csak azért dobtam ma, mert ma is esésbe ment. Persze miért nem hétfőn dobtam, idegesít is. Ez van. Most akkor az összes 35500-s dobja, akkor ilyen vételi erő mellett lesz ez 34000 is.
Lefelé. Egy ideig néztem hogy jól tettem hogy eladtam a pénteki vételem, de úgy látszik most hogy igen. Eladói nyomás van még mindig, de nem értem miért különben. Erős vállalat jó pozíciókkal és nemrég még 41000 volt s csak azért esett mert valakinek el kellett adni pár részvényt egy szabály miatt. Akkor miért nem veszi senki??
A cég fundamentumai jók. Valószínűleg a kormánydöntésre várnak. Miért ne nyomják lejjebb az árat, ha megtehetik? Kedvező döntésnél jobb lesz a beszálló. Délután várható nagyobb elmozdulás.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.