Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
nekem is ez a 2.egis csomagom 2008 óta...most végigvettem a kiszórást (17k->14k-ig)...pár hónapja még úgy voltam vele, h több van, mint szeretném...de most már kezdem kevésnek érezni...ilyen ez a spekaszakma...:)
ricsim is hasonló amatőr(!) megfontolásból van 1 raklappal...
tegnap óta meg a tkom-ban kezdtem el ugyanígy halmozni a hibákat...;)
na, mindenki bevette a gyógyszerét (ricsi/egis) még a kézi meccs előtt?:)
még 1 kis HUF gyengülés, és meg is van a hetes célunk...a szakvezetés legnagyobb örömére!:)
ricsiben kemény az ellenállás sávja, de meglehet...a belgák amúgy is ma zárják a hatit...egisben pedig alakula forgalom...
hogy korai volt-e vagy sem...? ha ezt tudnám előre, milliárdos lennék, dollárban...;)
és mivel ezt nem tudom, ezért dobtam 1 részét...szépen tapad a 40k-ra, de volt már ilyen párszor...utoljára 2011.02.21-én járt az árfolyam 40k felett...plusz a tartalék kp-állományom egyensúlyban tartásához is szükséges volt, mivel ma "kénytelen" voltam tkom-ot venni...
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.