Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
(#72001) Re: Új nap, új remények
Értékelés: 0
előzmény (#72000: sijofok) | válasz erre | Ma, 09:47
Szegénykém nagyon vérszegény.
Tegnap megint konzultáltam a jógán a richteres kolleganővel, és nézett rám nagy boci szemekkel, amikor kérdeztem a Caprazine márciusra várt nagy durranásáról.
Valami olyasmit motyogott, hogy ezek még mind csak fázis-eredmények, és mire ezt lezárják, az legalább 2 év.
Most akkor mire is vár a piac ?
amsterdam
Jelzés a moderátornak
Csak félve kérdezem. Mi van, ha a molekula eredmény, mondjuk kula lesz? Mert ha olyan nagyon jó lenne, akkor a várakozások miatt ennek a brutáldefenzívválságálló részvénynek nem emelkedni kellet volna?
De mondjuk legalább 39k környékén oldalazni? Szerintem a molekula eredmény lutri.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.