Majd kifizetik azok, akik körültekintően választottak befektetési szolgáltatót, vagy éppen szerencséjük volt. Mégpedig számlavezetési és tranzakciós díjakban....
Nem azt mondom, hogy ne segítsen az állam a quaestorosoknak, de egyrészt minimum vonják le belőle, hogy ki mennyi kamatot kapott az évek folyamán, mert legalább a piaci feletti kamatokat ne mi fizessük már ki.
A jegybank csak ne kártalanítson, mert az a mi pénzünk, adófizetőké. hanem fizesse be szépen költségvetésbe, és csökkentsék belőle az adósságot meg az adókat
Nekem 0,11$ osztalékból 0,02$, 0,08$-ból pedig 0,01$ kamatadót vontak. A kerekítés miatt nem tudom pontosan ez hány százalék volt eredetileg, valahol 13,63% és 18,75% között.
Törölt felhasználó2015. 04. 08. 10:48
Van valakinek tapasztalata, hogy az amerikai, német részvények után fizetett osztalék esetében mennyi osztalékadót von le a kifizető, ha azok a Randomnál vezetett TBSZ-en vannak?
Felmérésünk szerint az olvasóink többsége szerint nem lenne fair,ha a Beva,vagyis a szabályosan működő befektetési vállalkozások dobnák össze a pénzt a kártalanításra. Ezzel a szektor, pl. az OTP, amely a kártalanítás 40 százalékát fizethetné,évtizedekre eladósodhatna.
100 ezer euróra emelné a Beva által kifizetendő kártalanítás összegét a MNB. Az ehhez kapcsolódó módosítási javaslatokat már meg is küldte a jegybank a kormánynak,amely egyebek mellett az OBA kártalanításához hasonló gyorsaságúra növelné a Beva kártalanítási folyamatát is - derült ki az MNB legfrissebb közleményéből.
Ha elfogadja a kormány a MNB javaslatát, akkor Spanyolország mellett hazánk lenne az egyetlen ország, ahol a Befektető-védelmi Alap 100 ezer eurót fizetne ki ügyfeleinek... link
random capital
megnéztem az oldalukat, nekem jobban tetszik, mint az equitas.
más is gondolkodik váltáson? szerintetek érdemes?