Félig meddig tableten követtem a "tajtékoztatót". Meglepett erősen, h többségben vannak azok, akiknek a Netboon felület elég (volt) a kereskedéshez a Randi helyett? De aztán amikor a leghosszabb befektetési időtáv is nyert a szavazáson, akkor már megértettem... Nekik mindegy a charting és az átláthatóság, a testreszabható felület... Nem vagyunk egyformák... Kár a Randi-ért, nem volt tökéletes, de a hibáival azért együtt lehetett élni... Rip Randi, Rip RC, (Fck Flwr)
Egyetértek, megírtam nekik, hogy termékismertetővel fecsérelték az ügyfelek idejét, és hogy köszönjük, hogy az utolsó 10 percben válaszoltak a legfontosabb kérdésekre.
Erstének ez egy drága vásárlás volt. Bár nem fogjuk megtudni, de érdekes adat lenni, hogy mennyi ügyfél marad... De lehet beérik azzal is, hogy megölték az egyik versenytársat.
Ezt is megjegyeztem, hogy ott ingyenes volt az adatszolgáltatás, amikor arról kezdtek mesélni, hogy újra be kell állítani. Nem volt mit beállítani, mert ingyenes volt. :-)
Hová érdemes migrálni a TBSZ-t. Ha nem lennék benne egy jó adag short értékpapírban, akkor már mennék is, vagy legalábbis 2-3 nappal a hónap vége előtt. Többször jeleztem, hogy beszéljenek arról, hogy hol lesznek a migrált értékpapírjaink, mit lehet vele csinálni, hol és hogyan. Ez nagyon idegesítő, nem tisztelik az ügyfelek idejét.
Ne felejtsék újrakonfigurálni a reál előfizetéseket. Ingyen nincs, 20-as nincs, de van azonos áron 10-es, meg jó hír xetra 5-ös. Árfolyamok nem frissülnek, hanem egy külön ablakot kell hozzá nyitni kereskedésnél. :D Ha esetleg TA szeretnél, akkor Markers rendszeren belül húzunk le újra. :D
random capital
megnéztem az oldalukat, nekem jobban tetszik, mint az equitas.
más is gondolkodik váltáson? szerintetek érdemes?