Lényeges lenne a készletértékeltség alap beállítási lehetősége is. Főleg így év vége környékén (adóoptimalizálás miatt), hogy alapra a FIFO van beállítva, s nekem mostanában a HIFO-ra lenne szükségem.
Pont ezt akartam én is írni, hogy még mindig nem az igazi, mert úgylátszik nem jegyzi meg a beállítást, de még ha meg is jegyezné, én a visszavonásig opciót szeretném, de az meg a tdt-re nem jó, tdt megbízásnál megint csak pötyögni kellene másra. S ennek igen, az lenne a megoldása, hogy külön fülön legyen a tdt beállítása, mint a tshort, tlong esetében. De már látszik a fény az alagút végén:)
Stiv! Most direkt megnéztem neked Xp-s gépen, s tényleg , a kötéslista az nem töltődik be, minden más igen. Win7-en viszont minden rendben.
Ez nem igaz. A netboon villámkötés oldalon folyamatosan frissül egyből és azokat a termékeket teszed be, amelyeket akarod. Az árfolyamok oldal nálam 15mp-en van, de azt nem kell nézni, ott a villámkötés oldal.
De persze, ki mit szokott meg, nekem a netboon az áttekinthető és gyors.
pontosabban a visszavonásig opciót nem hajlandó megjegyezni, a napi ajánlatot eltárolta. Mivel a tdt-hez úgyis a napi kell, ezzel egyelőre el vagyok. De jobban örülnék, ha a tdt alapértelmezetten lenne napi ajánlat, és a normál lehetne visszavonásig.
Mert most nem lehet párosítani őket, hanem van egy alapértelmezett ajánlati típusod, meg van egy alapértelmezett érvényességi időd, de nem lehet beállítani külön-külön, hogy ezt ezzel, azt azzal.
Nagy vagy! Így már jó:) Jelentősen gyorsult az ajánlat bevitel:) Randinál nincs gyorsabb, netboon szerintem nem hasonlítható hozzá, de ki amit megszokott.
Nekem van kötéslist és ma eddig stabil volt a randi.
+Az új verzióban az alkalmazás tulajdonságaiban be lehet állítani az alapértelmezett megbízás típust és érvényességet.
- lassan jön fel az ajánlati ablak
- kitakarja majd' az egész képernyőt
- a részvény árát csak tizedesben lehet a nyilakkal léptetni, ami így használhatatlan
- ha belekattintok az ár vagy mennyiség ablakba, hogy átírjam, lassan vált bele a kurzor
- TDT-nél külön be kell jelölni az érvényességi időt, ami pedig nyilván csak napi lehet
- normál vételnél nem alapértelmezett a visszavonásig érvényesség (ill. nem lehet semmit alapértelmezetté tenni)
- a nyitott ajánlatokat ugyan lehet idő szerint sorba rendezni, de a módosításhoz nem rendel új időpontot, így az ajánlat az eredeti helyén marad a listában, és így nehéz dolgozni vele.
- jelenleg sincs kötéslista (pénteken is csak új ablak kérésére jött az eredeti ablakba, az újba nem, ma már az sem)
többségében ugyanazok, mint mint amit eddig írtatok
Arra jó a netboon, ha valaki időnként kötöget egyet-egyet, esetleg idegen gépen van.
Napi kereskedésre sztem alkalmatlan és közel sem olyan könnyen áttekinthető és kezelhető, mint a randi.
Szükségmegoldásnak szódával elmegy szerintem:)
random capital
megnéztem az oldalukat, nekem jobban tetszik, mint az equitas.
más is gondolkodik váltáson? szerintetek érdemes?