Meg nincs előtted a piac egy egységes, átlátható felületen. Ide oda kell kattogtatnom, ablakot nyitni, becsukni. A vétel maga lehet gyorsabb, de gyakorlatilag minden más fapados.
Lehet, hogy 1 mp alatt megkötöd, de kb 30 mp-el később a valós időtől. Ugyanis a netboon 30 mp-ként frissül. Vagy eseteg a frissítési intervallumot le lehet csökkenteni 1 mp-re. Ha igen akkor igazad van, bár én ilyent nem találtam.
Netboon: villáámkötés, onnan egy pillanat alatt megy.
Habár a pénteki visszavonásig szóló ajánlaqt eltűnt, de lehet, hogy más megjavították,- majd kiderül.
Így van e-mailben kellene elküldeni a javaslatokat. Jól összefoglaltad mit szeretnék én is, még annyival kiegészítve, hogy az is zavaró, hogy ugye megjelent a 0,1Ft-os árlépésköz a béten, de az ugye nem minden papírnál elérhető. Így ha pl otp-re írom az ajánlatot vagy módosítani akarom az ajánlatot, akkor a kis nyilaknak gyakorlatilag értelme nincs mert 0,1Ft-onként változtatja fel vagy le az árat, így 1Ft ár módosításhoz 10x kell megnyomni a nyilacskát az egérrel.. Tehát csak kézzel kitörölve majd átírva lehet gyorsan 1Ft-ot is módosítani. Tehát lehetne olyan intelligens az ajánlati ablak, hogy csak 10Ft alatti árnál jelenik meg a 0,1Ft-os lépésköz, az felett 1Ft-onként változik az ár 10ezerig, 10 ezer felett pedig 5Ft-onként, mint ahogy a Xetra szabály szól. Így az ajánlati ablak igazodik az árlépésközhöz, s nem kell azon bíbelődni, hogy a mol ajánlat módosítása alatt 0,1Ft-onként lehet a fel-le nyilacskákkal módosítani az árat aminek értelme nincs.
A netboom eleve alkalmatlan dt-re, gyors skalpra, így nem is arról beszélünk. DT-nél sokszor van néhány tized másodperced, hogy kivegyél egy jó áras tételt ami bekerül a könyvbe. Ez most lehetetlen, mert annyi szart kell bejelölni. Olyan megoldás kellene ahol egy gombnyomással tudok adni/venni. Én akár programozható F gombsorra is vevő lennék, mondjuk ráálnék az egérrel az instrumentumra és az F gombsorra beállíthatnék sémákat. Pl. F1 re bállítanám, hogy vétel 1000 db. És akkor odaállok az instrumentumra, nyomok egy F1-et és kész. Ennél gyorsabb vétel nincs. Persze ez most csak hirtelen ötlet, de tényleg valami olyasmi kellene ami rugalmasan kiszolgálja az ilyen-olyan igényeket.
random capital
megnéztem az oldalukat, nekem jobban tetszik, mint az equitas.
más is gondolkodik váltáson? szerintetek érdemes?