Most jól kib...ott velem a random! Volt egy otp t-longom, amit 9-én járt volna le, de mégse zárták csak ma nyitóban, 120 ponttal (2,5xkb 5 áttétel= 12,3% bukó) lejjebb. Fasza.
Én is feltettem az új verziót, na ez már kafa! Az alkalmazás beállításainál, s normál/dt és a TDT ajnlatoknak külön meg lehet adni, hogy milyen legyen az ár ( én limitet használok), majd az érvényességet ( ami normál/dt-nél visszavonásig, a TDT-nél pedig napot állítottam be), így most már tényleg olyan mint eddig, csak a mennyiséget kell kitlteni meg az árat. Itt van még egy kicsi bibi, hogy a kis nyilacskákat nem lehet használni mert tized Ft-onként van a lépésköz. Ezt lenne még jó megoldani, hogy elég ha 10Ft alatti árnál jön csak be a tized Ft, felette egész Ft-ban van a kereskedés, sőt 10ezer felett 5 Ft-onként.
az új verzióval van kötéslista xp-n is :), és külön állítható alapértelmezettre a normál és a tdt érvényesség!
minden elismerésem és köszönetem a gyorsaságért, és hogy ennyire figyelnek a kéréseinkre!
Igen, valahogy az ablakok is gyorsabbak (win7, 64x) . Talán végre sínen van a dolog. Tegnap nekem már nem is fagyott, 1x kellett újra indítani mert pár grafikon nem frissült, (meg ugye könyv hiány volt) kíváncsi leszek, ezzel a legújabbal jelentkeznek e hasonlók.
Megoldódott az eladásom. Ma is bekerült piaci áron 3570-el és nyitó áron teljesült.
Technikai hiba okozta, hogy tudtam módosítani az aut. árat. Mára javítva van.
Nekem Win7-em van. Még mindig látok benne hibát. A villám kötésnél az otp sok tizedessel jelenik meg indi alatt, hogy lemarad az árfolyam első karaktere.
random capital
megnéztem az oldalukat, nekem jobban tetszik, mint az equitas.
más is gondolkodik váltáson? szerintetek érdemes?