nálam is szám kódos jött tegnap is ma is , ez jobb mint a kis nagy betükkel kombinált
ahogy rányomok gyakorlatilag jön az sms
igaz fél kilenckor már elindítottam
Majd, ha lenyugszom, most belepirulna a telefonos kisasszony, abba amit nekik szánok. Közben sikerült belépni, 1 óra alatt... Nem lehet kikapcsolni ezt a sz.rt?
Sziasztok! Ezt az sms hülyeséget próbáltam letiltani tegnap, de nem engedi. Van vmi ötletetek? Ma még nem tudtam belépni, mert késve küldi az smst. Nem kicsit bosszantó. Köszi.
Jó reggelt!
Valaki kapott már hírlevelet RC-sek közül a számla migrálás akcióval kapcsolatban? Azt mondták, a honlapon hét elején közzéteszik a részleteket, nem látom. Hm. Virág elvtárs! Egyszer kérni fogunk Öntől valamit...
Hali
Oda kell figyelni a kis és nagy betűkre, mert csak kicsivel nem megy.
Nekem a nagy O és a 0 okozott gondot, de próbáltam újra.
a 0 vékonyabb, mint a nagy O.
Hali
Nekem volt tegnap olyan szitu, h nem volt egyértelmű kis "l" (el) vagy nagy "I"-t küldtek a pass-ban... Ha egyikkel nem ment, működött a másik... Persze lehet nálad más van, ez csak tipp...
Én kiszámoltam! Nem véletlenül kereskedem TBSZ-en és nem véletlenül megyek Virág elvtárshoz októberben! A majdani nyugdíjamat magamnak kívánom gyűjteni, nem az államnak és nem a brokiknak!
működik, 10 perc érvényesség van, ilyen esetben számomra még egy kérdés merül fel, hogy mi van, ha zsinórban elrontanám a psw-t ? Van benne limitált próba lehetőség, pl. 3 hiba után blokkol a rendszer ?
random capital
megnéztem az oldalukat, nekem jobban tetszik, mint az equitas.
más is gondolkodik váltáson? szerintetek érdemes?