Ha beléptél és előjött a felület, akkor a felső menüsorban tudod kiválasztani a számlát, vagy számlákat, amik hozzád tartoznak. Persze egyszerre egyet tudsz nézni. "számla kiválasztása"
De jó nektek.
A betyárját, hogy ha van szabad tőkém én mindjárt beragadok valami szarba, és nem tudok egyszer saját erőből egy 5-ös ingyenes könyvet sem összehozni.
Meg hát az időm sem engedi sokszor, hogy gép előtt üljek.
Bezzeg amikor nincs szabad lóvém akkor egész nap ráérek a monitort lesni.
Egybefuggo 3honap lehet. Lehet erdemes aktivalni, mert 3honap alatt hozhat annyi pluszt a 20as konyv, hogy a maradek 3honapot megerje elofizetni utana. En igy teszek, meg ha nyaralok is egesz nyaron.
Osszel majd az 50millas forgalmak meghozzak az ingyenes konyveket :)
Azoknak, akik a Befektetői Klubesten részt vettek, ugyanígy igényelni kell a 3 hónapos, 10 ársávos adatszolgáltatást? Arra volt valami határidő? Azért kérdezem, mert arról külön értesítés nem jött. A DENEVÉR játék alapján a 20 ársávos, 3 hónapos valós idejű adatszolgáltatás ettől -gondolom - függetlenül igényelhető. Valaki megigényelte már mind a kettőt (a 3. ill. a 4. negyedévre)?
"...Kérjük, hogy az aktiválás időpontját a hét folyamán jelezze az info@randomcapital.hu e-mail címen...."
"...Önnek kell majd aktiválnia a Netboon-on keresztül a
kért időponttól..."
Akkor miért is kell ezen a héten előre elküldeni nekik, hogy mikortól akarom majd aktiválni???!!!
én már ezt is megkaptam :))
"
Köszönettel vettük visszajelzését!
Kérésének megfelelően beállítottuk a valós idejű adatszolgáltatásra (BÉT, 20 ársáv, 3 hónap) vonatkozó kedvezményt.
Felhívjuk szíves figyelmét, hogy ettől függetlenül a szolgáltatást Önnek kell majd aktiválnia a Netboon-on keresztül a
kért időponttól.
Ezt a felületre belépve a Személyes menüpontban, az Adatok módosítása almenüben teheti majd meg.
Az adatcsomag kiválasztása után az oldal alján a Rendben gomb megnyomásával mentheti a változtatásokat."
random capital
megnéztem az oldalukat, nekem jobban tetszik, mint az equitas.
más is gondolkodik váltáson? szerintetek érdemes?