Nekem is megjött, köszi!
Már csak az a kérdés, hogy aki vidéki, az hogyan kapja meg a bögrét, mert én Pécsről nem megyek fel érte annyi szent, pedig nagyon szeretném. Ha postával elküldenék a postaköltséget kifizetném.
Tisztelt Résztvevő! Köszönjük, hogy részt vett a Random Capital Zrt. "Denevér" kódnevű játékában. Érvényes jelentkezését 3 hónapos, 20 ársávos BÉT valós idejű adattal és egy erre a játékra készített bögrével díjazzuk.A 3 hónapos valós idejű adatcsomag 2017-re szól, így legkésőbb októberben érdemes aktiválni. Kérjük, hogy az aktiválás időpontját a hét folyamán jelezze az info@randomcapital.hu e-mail címen.A bögrét irodánkban (1053 Budapest Szép utca 2.) van lehetősége átvenni, ügyfélfogadási időben.További sikeres kereskedést kíván a Random Capital csapata!
A Mtel árát lefele várom, 420-430-ig, (max-min.éves mozgás alapján.)
otp-nél 9396 záróértéket kell figyelni,ez az idei max.Ha nem bír vele,akkor 7815 alá várom.
ricsit nem jegyzem,
molnál nincs olyan messze az idei minimum, 19800- max.22950.
inkább a minimum érték felé várom itt is.
A bux hatiban 7.pluszon van, statisztika alapján 34850 eladást is vissza kell,hogy adja.
A kérdés,hogy mikor.
félreértettél , azt kérdeztem milyen komponens árak azaz milyen részvény árak mellett ?
OTP
MOL
RICSI
MTEL
árak mellett , mitől vársz nagyobb esést?
mert a buxot kb ez a 4 papír viszi föl vagy le
random capital
megnéztem az oldalukat, nekem jobban tetszik, mint az equitas.
más is gondolkodik váltáson? szerintetek érdemes?