Én is nagyon várok egy erősebb korrekciót, de ma a forint árfolyam szépen hoz! Vagyis akkor hoz be is váltom, ha újra valami miatt elérnénk a 430-at nem szaroznék még a részvényt is eladnám és vissza mindent forintba!
Van vw-m, igaz nem sok 30 db, 128 ról. Rá fogok bővíteni valahol 100 alatt, és remélem végre a háttérben okos döntéseket hoznak. Pl a seatot a cupra átnevezéssel és dizájnnal rendbe tették, pedig halott márka volt. Audiban porscheban megvan a technologia. Remélem tudnak végre valami innovációt hozni. Slusszpoén hogy maga a vw márka lett a leggyengébb láncszem a konszernnel belül. Évek óta vicc amit csinálnak.
Ja engem nem zavar , én csak kollégának akartam segíteni hogy megkerestem , hogy van vw topik.... Sztem is elfér ennyi itt , mert nincs pörgés a topikban
Létrehoztam 'Eurós részvények vitasarok' topicot. Gondoljatok bele, 20 év múlva már fölényeskedhetünk a topicban másokkal, hogy mi más az induláskor itt voltunk! Nem-Raiffeisenes témákat ott próbáljunk meg, mert sokan konkrét Raiffeisenes infóért jönnének ide.
Raiffeisen Bank International részvényesek