Nem emlékszünk rá, mikor láttunk utoljára vételi minősítést Rábára. Most megérkezett.
Makray Péter, az Erste Bank Befektetési Rt. elemzője a konszenzus meghaladó negyedéves eredményt követően 913 Ft-ra emelte a részvény célárfolyamát és ezzel egyidejűleg vételre minősítette fel a részvényt.
a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=47669
Most olvasom az Erste rövid elemzését a Rábáról, és azt mondja benne Pletser Tamás, hogy javulhat a Rába megitélése, de a befektetőknek kockázatokkal is kell számolni. Én számolok a kockázatokkal.:)
Én rövid távon simán kinézem a 800Ft-os szintet a Rábából. Szerintem december közepéig simán össze is jöhet. Ha a forintot meggyengítik hétfőn, a Rába is kap a rallyból rendesen.
Még egy nulla forintig eső részvényben is vannak momentumok, amikor érdemes megvenni. Ez most egy ilyen pillanat. Ráadásul volt idő is, részvény is bőven, ne sírjon majd senki, ha kimaradt. Ha meg fordul a dollár, (usa kamatemelés?) vagy gyengül a forint, (+alapanyagárak is csökkenek már)..., akkor teljesen rendben lesz a cég. De akkora már az árfolyam is túl lesz egy 50-70%-os erősödésen...
Szia Lau!Igen rövid távon én is ugy látom lesz benne vmi,csak sajnálok eladni érte,TVK 2/3,Egis 1/3,ban van másom nincs is,és bennük vhogy a hosszutávu felivelést(látok)érz ek gondolok..föleg majd most hogy ugy néz ki a nagyokat magukra fogják hagyni,még ha most nem is mozdul a TVK,meg az Egis is szarakodik,Én nem szoktam ki be ugrálni,és azota is Tartom öket amiota beszéltünk róla,de azért köszi lehet beprobálkozok mégis majd 1 kevéssel
Hogy mi olcsó, azt nem egy Erste felminősítés dönti el. Csak emlékeztetőül: a Nabi nem is olyan rég 11'000 HUF feletti célárral szerepelt az Ersténél. Amíg fundamentálisan nem változik meg a cég, amíg nem javul az általános iparági környezet, addig csak és kizárólag a "spekik" fogják húzni a részvényt.
Üdv mindemkinek!fiuk-lán yok,nekem ez a vételi ajánlás és az ezutáni forgalomnövekedés ami a Rábában van vhogy behuzásnak tünik,amugy nincs pozim benne semmilyen,és nem is azért irom ezt mert lejebb várom és majd ott veszek,megveszem én ha ugy alakul 800-on is vagy 1000-en is ha látni fogom az értelmét,de amig a dollár 1.31 $/Euro,csucsdöntések vannak,vhogy nem látom a Rábában a Bikát,bár ez a n.év jobb lett kicsit,de a 3.n.év végétől mennyit is gyengült a dollár?Én is szeretem a Rábát de megtanultam nem érzelmi alapon dönteni,jo vannak a fedezeti ügyletek,de azzal max 1 évig lehet tartani a dolgokat,és tuti hogy nem most kezdi el a Rába a fedezeti ügyleteit,szoval nekem ez az egész még mindig ugy tünik hogy még mindig kiszállnak a nagyobbak okosan
Szia Zolko! Ez egy megható történet volt (ironia nélkül). Azóta a három testvér, gondolom veri egymást rendesen a lelátókon. Ha lett volna még egy testvér, ő MTK-s csempét kapott volna ? :)
Manimani! De nem ám! :) 700 fölött majd. Megvárom, mit ügyködik a 720-730-as kritikus szinten. Vadkacsa, 750-en tartósan, az már azért rally a javából :)
Kezd végre úgy viselkedni, mint egy igazi bika papír, gondolom sokunk örömére. Mindezek ellenére Én nem várok az idén fergeteges rally-t, azaz ha meglesz a 750 tartósan, akkor már elégedett lennék. Talán Húsvét körüli az az időpont, amikorra kifuthatja magát.
Katalin1! Irigylem, hogy már évek óta márkahű vagy a Rába brand-hez. Egy nagyon kedves barátom jut rólad eszembe, aki megrögzött VASAS-drukker (vidéki származása ellenére). Egyszer megkérdeztük tőle: mi az oka ennek az odaadó Vasas-szerelemnek? Ekkor elmesélte, hogy édesapja az építőiparban dolgozott és valamikor a 80-as évek elején jelentős mennyiségű csempét vásárolt. Ajándékba kapott a sok csempéhez egy Újpest egy FTC és egy VASAS feliratú csempét. Hárman voltak testvérek, ő volt a legkisebb. A legídősebb az FTC-t, a középső az Újpest feliratú csempét választotta. Neki maradt a VASAS. Hát innen a VASAS-szív, a márkahűség. A Tiédnek is hasonló története van?
Rába: hosszú idő után az első vételi minősítés (Erste)
Ugrás a cikkhezMakray Péter, az Erste Bank Befektetési Rt. elemzője a konszenzus meghaladó negyedéves eredményt követően 913 Ft-ra emelte a részvény célárfolyamát és ezzel egyidejűleg vételre minősítette fel a részvényt.
a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=47669