Topiknyitó: Törölt felhasználó 2003. 02. 23. 12:07

Rába és a láma  

Vasárnapi ebéd előtt a korcsmában.
Egy tisztességes spekuláns mivel is kezdi vasárnapi programját?
Míg élete párja a vasárnapi ebédet kotyvasztja, menekülésre adja fejét.
A boszorkány üstben rotyogó, ebédnek nevezett főzet felajzó illata elöl, kénytelen a közeli intézmény, barackpálinka és a savanyú sör illatával átitatott intézménybe menekülni.
Felüdítő érzés a boszorkánykonyha légköre (Ne egyél bele, mert pofán váglak…..!!! Mondtam már cigivel kifelé…..!!! Lehet, hogy anyád úgy csinálja de…….!!!) után a hím egyedektől enyhén izzadságszagú helyiség zsivaja.
Mivel a társasába láma későn érkezvén, a jelenléti ív aláírását követően beáll a söntéspunt előtt kígyózó két ember mögé és Béla harsány kiáltásának eleget téve, előveszi pénztárcáját.
Megért ő mosollyal figyeli Ica (Ő a csapos) dekoltázsát, himbálózó kebleit és zsonglőröket meghazudtoló kacsóját.
Fantasztik us, ahogy az üvegre szerelt fém mütyürrel önti a mérőpohárba a sárgán csillogó párlatot.
Kimérve a mennyiséget egy ügyes mozdulattal, még profi brókert is meghazudtoló póker arccal (fapofával), felét a vendég poharába önti, míg másik felét a kocsma nyereség alapjában hagyja.
Lámát a révedezésből, Ica (Ő a csapos) turbékoló hangja zavarja meg.
-Mi és mennyi pancserkám?
Láma az erotikus hangnemtől zavarba esve, tévesen értelmezi a kérdést, a hatalmas keblekre szegezi tekintettét, majd elrévedezve válaszol.
-RÁBÁt és sokat!!
Ica (Ő a csapos) hatalmas kék szemeit tágra nyitja és őszinte áhítattal bele ordít lámánk képébe.
-Mi van!!??
Majd rövid, rokoni és egyéb anatómiai színfoltokkal tarkított szópárbajt követően, tisztázódik a rendelés tárgya, és végre láma megindulhat a baracknak nevezett gyümölcs párlatával megpakolt tálcával (ÁNTSZ által előirt rozsdamentes) tőzsdei spekulációkban megedződőt társasága felé.
Béla falkavezérhez híven, maga elé húzza a tálcát és egy feles lehörpintését követően, felvállalja az előkóstoló szerepét, majd a leosztás felelősségteljes feladatát.
Lámában a (egy nekem, egy neked, majd ismét egy nekem) teátrális leosztás, némi gyanakvást kelt a testvéries megosztás elvében, de hát egy jó barátban és a brókerében csak megbízik az ember.
B.Béla a benyelt maligánfok a megspórolt fizetőeszköz okozta jóérzés jeléül, egy nagyot csettintett nyelvével, miközben Jenö (Barátai közt Nyuszika) cigarettájából egy szálat lenyúlt.
Miközben a füstszűrőt akkurátusan letörte, elgondolkodva az asztalon üresen lévő „feles” poharakat számolta.
A meztelen cigarettát szája szélébe rakva, láma felé fordult, miközben a mozdulatban benne volt TŰZET!! , feltette szokásos kérdését.
-Na mit vettél??
Láma csodálattal teli félelemmel figyelte Bélát.
A várható szemrehányástól, halkan, suttogva válaszolt.
-Rábát.
N éma csend lett a műintézményben.
Csak egy eltévedt tekegolyóként ide-oda pattogó vendég a mosdó ajtót elfelejtvén kinyitni zavarta meg a csendet.
De az ajtó mellet erre az esetekre rendszeresítet székre leülve ö is elcsendesedett.
Béla elgondolkodva szögezte tekintetét a tálcán szaporodási céllal ügyködő, két légyre, majd egy határozott mozdulattal megzavarva ténykedésüket.
Csend esen megszólalt.
Helyes.
A higgadt helyeslés, a társaságban nyomasztóan uralkodó félelmet, karmesteri pálca intését felelevenítően elhessegette és újra helyreállt a békés zsibongás.
Egy darabig még egyesek szemén látszott a bizonytalanság és óvatosan sandítottak Béla felé.
De lassan mindenki meggyőződött arról, hogy Béla elméje nem háborodott meg és a helyeslése az egy szokványostól eltérő de őszinte.
Rövidesen mindenkiben tudatosodott, és lassan pletykaként terjengeni kezdett hogy az aktuális napi csoda, miszerint Béla igazat adott el ült.
Már csak azért is, mert a „minden csoda három napig tart” Ica (Ő a csapos) által vezette intézményben csak három perc.
Ezt követően már semmi érdemleges nem történt.
Mivel kakukkos órát meghazudtoló pontossággal megjelent Matildka, Jenö (Nyuszika) felesége és házi fodrászuk kreatívságát a fején hordozva jelezte, hogy cselédként foglalkoztatott anyósa elkészült az ebéddel.
Miáltal az ékes társaságot feloszlatja.
Egyesek szerint Matildka híd és egyéb blokádokban hatékony szerepet vállalhatna a rendfenntartó erők költséges bevetése helyett, de ennek hangzatosabb jelét nem merték adni.
Így hát a Rába befektetés bővebb kitárgyalása Bélával, vélhetően a következő szabadfoglalkozásra tolódik.
Béla engedvén az erőszaknak kihörpintette a maradék maligánokat az asztalon lévő poharakból és belegyező bólintással fel állt és hallgatólagos beleegyezését adta a társaság távozásához.
lama
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
akibaci 2006. 08. 10. 12:35
Szerencsétlen Rábát is beverték vadul, hiába a várhatóan jó eredmény. Bár, ez az Egisnél sem számított ma.
Mondjuk itt a lentebbi régiókban legalább forgalom van.
Törölt felhasználó 2006. 08. 09. 23:09
Előzmény: #3098  Törölt felhasználó
bééééla !
Ica sört csapol :)
Törölt felhasználó 2006. 08. 08. 13:56
Előzmény: #3097  werkaz
merre járnak a korcsma "lakói"?

werkaz 2006. 08. 07. 15:02
Előzmény: törölt hozzászólás
kár hogy két átkötésből van a java. :)
lehoka 2006. 08. 07. 14:40
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó 2006. 08. 07. 09:53
Előzmény: #3094  Törölt felhasználó
Na megtettem amit megkövetelt a haza ,és amit megengedett a ktgvetés :D

sok sikert adriának, és várom az 1900 ft-s rábát a jótét helyébe :DD
Törölt felhasználó 2006. 08. 06. 11:46
Előzmény: #3092  Törölt felhasználó
Valaki idehívta a csajt?

Én sajnos 2 kilót nem tudok, nagy pénz nagy adomány kis pénz kis adomány :D

De ha nyerek sokat a rábával, akkor tutti küldök még :D

Láma a topicot magadnak köszönheted leginkább azt hiszem!
pancserlama.
pancserlama. 2006. 08. 05. 16:01
Előzmény: #3092  Törölt felhasználó
Lehet hogy a Rábától jobb befektetés?:))
Azért én (ha áldozok is) tartom még.

Elvégre félpénzel még valami lehet is.
Más:
Őrülök, hogy ilyen népszerű és sokrétű lett a forumja lámának.
Törölt felhasználó 2006. 08. 05. 13:57
Előzmény: #3091  pancserlama.
Szerencsét hoz? Legyen. Eladás-alkuk folyamatosan. Alatta nem tárgyalok, de még nem tudják. Jó szerencse mellett ész is kell. Ha már a türelmem véges. :)

Itt a kislány számlaszáma. (Ki rakta fel a blogjára, hogy nézzen be ide? Kíváncsiságból. ) Két kilót toltam át. Ha jól eladok, lesz több is.
link

12010611-00474102-00100003
pancserlama.
pancserlama. 2006. 08. 05. 12:46
Előzmény: #3090  Törölt felhasználó

Na tényleg nyomja valaki be ide a szlmszámot.

Én is beszállok.

A korcsma népe pedig lélegzet vissza fojtva figyel és 890 vesz.

Törölt felhasználó 2006. 08. 04. 23:56
Előzmény: #3089  Törölt felhasználó
nyomasd a számlaszámot! 10

Én is beszállok!

Tégy egy jót és ... majd lesz ami lesz :)

Nem tudom érdekel-e egyenes, de én ugye eladtam a véletlennek köszönhetően, msot viszont nem érzem ,hogy nagyon vissza akarnék szálálni hirtelen, már nem érzem, és már a korcsma népe sem propagálja, és ez rossz érzés.

El fog szállni? 1700-1900?
Törölt felhasználó 2006. 08. 04. 15:41
Előzmény: #3088  pancserlama.
Remek kérdés. Pillanatnyilag a határokon kívül tukmálok. Sietősre vettem. Nem csak az ismeretségi kört mozdítom. Vissza forgatom valamilyen egyértelműbb papírba. No stressz. Ötlet valakinek? Ki mit venne? Láma, te mennyiért adnád? Csak kíváncsiságból.

Kedevnckénk számlaszámát megszereztem, ha érdekel valakit még rajtam kívül. Úszkve egy millát kellene összedobni neki. Csórikám úgy látom, kivan. Gondolom, ötven vagy százasával elég hamar meglesz, ha rámozdulunk. (Megígértettem vele, hogy a cégem neve a szponzorok között lesz, ha még ebben az életben kijön a könyve. )Véleményeket kérek!
pancserlama.
pancserlama. 2006. 08. 04. 15:21
Előzmény: #3087  Törölt felhasználó
A vételi oldal kezd erősödni.
Lehet hogy most kell rájuk önteni?

A kérdés az hogy kikre?:))

Törölt felhasználó 2006. 08. 04. 14:38
Előzmény: #3085  pancserlama.
Hehe, én vagyok a határozottabb. :)
De még mennyire eladom! Nem hiányzik ez a stressz, nem kedvelem, mert lehúz. Kell másra is energia:)

Lehet, hogy írok mailt a lánynak, hová küldjek pénzt. Remélem, nem sértődik meg és elfogadja. Nem tudom, hol szerveznek gyüjtést, csak láttam az oldalán, hogy valaki erre kapacitálja a népet.
Beszállunk? :)

pancserlama.
pancserlama. 2006. 08. 04. 14:36
Előzmény: #3085  pancserlama.
Elolvastam.

Hát mit lehet erre mondani!?

Mától nem vagyok hajlandó panaszkodni, szégyellni fogom magam, ha panaszkodom.

Vannak Icák (akik nem csaposok) és vannak, akiknek nincs Rábájuk (sem).

Nem vagyok szentimentális (nagyon), de ez azért cikis a szűk populációra (korcsma) nézve.

pancserlama.
pancserlama. 2006. 08. 04. 14:24
Előzmény: #3084  Törölt felhasználó
Olvasom.
És ez jobb nem lesz.

Hol szerveznek gyűjtést csórikának?
Tán neki is Rábája van?

Fenébe is tényleg szívszorító dolgok ezek.
Hol lehet beszállni a gyűjtésbe?
1-2 Rábával beszállok.))
Törölt felhasználó 2006. 08. 04. 14:14
Eladom, és pedig aránylag jó áron. Mindet. Lényeg, hogy effektív nyereséggel. Így döntöttem.
Kockázat nélkül nincs nyereség de veszteség lehet. :)
Nem várom meg.
Kérdés: elsõ fecske vagyok itt ezzel? Vagy kiugrott már valaki más is rajtam kívül?

Nem mellesleg, Láma, ha erre jársz, kis kedvencünk irománya tanulságos. link
Tényleg vannak húzósabb viharok is a miénknél, igazad volt. Valaki már gyüjtést szervez csórikának:
link
Törölt felhasználó 2006. 08. 03. 22:50
Előzmény: #3066  zborde
Zborde teljesen igazad van amekkora hülyét csinálok itt magamból ez már nem meberi, de nem az az oka ,hogy parázok, hanem próbálok okos lenni, és túljárni a saját eszemen, de nem tudok, nem értek hozzá, én nem tudok okosan tőzsdézni, akárhányszor megpróbálkozom vele, mindig balul sül el.
Pluszban stoppolódtamki ,de akkor is, nem akartam.
Monster 2006. 08. 03. 17:38
Előzmény: #3081  Törölt felhasználó
Lehet, de én már csak ilyen vagyok:)
Egyenlőre felfelé jön a cég, nincs okom, hogy eladjak.
Törölt felhasználó 2006. 08. 03. 17:31
Előzmény: #3080  Monster
lehet hogy akkor már késő lesz

Topik gazda

pancserlama
4 3 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek