Elég rossz passzban van Viktor(vagy inkább a piac??:) ).De ettől függetlenül bízom benne.Lehet,hogy a kereskedés jelenlegi stílusa nem fekszik neki.Túl nagyok a fel és le ugrálások.. gondolom kiüti a stopokat.Nehéz lehet lekereskedni.Lesz majd olyan időszak ami fekszik neki és magára fog találni.Olvasgattam a vele készült interjúkat,jó gondolkodású..visszatalál a megfelelő útra.Kitartás a Plotinus részvényeseinek..;)
Szerintem kb. az lehet a forgatókönyv, hogy a saját részvények fokozatos AGYasításával lassan az összeset kiszedik a cégből, és várhatóan azt (ill. jelentős részét) adják majd át a külső befektetőnek. Ez viszont csak akkor történhet meg, ha előtte minden adminisztratív korlátot elhárítottak (pl.a tavalyi tőkeemelés miatt szükségessé váló tőzsdei tájékoztató elkészítése és elfogadtatása, ami azért nem 1-2 hét). Ebből szerintem két dolog következik: 1. Ha egy részvényre jutó saját tőkét akarunk számolni, akkor az óvatosság elve szerint mind az 520e db-bal kell kalkulálni, vagyis min. egy 20 Mrd saját tőkéjű cégnek kell jönnie, hogy a jelenlegi kockázatok mellett innen értelmezhető profit jöjjön ki a mostani 20e körüli árral számolva. 2. Mivel időigényes a folyamat, ezért nem számítok arra, hogy pikk-pakk ki fog lőni a papír, már csak azért sem, mert amíg nincs minden letisztázva, addig ez nem érdeke az AGY-nak sem. Ill. minden eszköze meg van hozzá, hogy ha kell kicsit visszapofozza az árfolyamot. Összességében ebből nekem az jön ki, hogy a következő hónapokban inkább kisebb amplitúdójú mozgás lesz, kb. a 18-25e közötti sávban, ennek megfelelően érdemes taktikát felépíteni. (Az mindenesetre pozitívum, hogy a legutóbbi részvényátadás már jóval közelebb volt a piaci árhoz, talán ez is hozzájárulhat ahhoz, hogy ha lesznek is még lefele körök, azok egyre magasabb lokális minimumokat jelölnek ki.) Persze szigorúan szvsz.
Figyelj: Átmeneti nehézségek mellett egy csodálatos, eredményes 2019-es esztendő előtt állunk. harcállásponton állok két szép reményű RV-ben, várom a céljaim beteljesülését. Csak a gombot ne feledjem megnyomni időben :-) SEJEHUJJA!!! SOSE HALUNK MEG!!!
Ja meg ne ijedjetek!! Csak jeleztem hogy így állunk. Én is bizakodom, hogy pár hét és 100.000.- Ft / RV árfolyam lesz. :-) Annyira sokan bedobták már a fórumon, hogy akár fel is szúrhat oda :-)
Számít ez ilyen papírnál? :D 10% -se :D Ahogy ismerlek téged sem hat meg +- pár 10%, ha hosszú távon többszörösét lehet megkeresni. Elhelyezed az értéket a papírban és bővítesz. Ez az árfolyam még közel sem a mi elvárásunk, szerintem :D
PLOTINUS
Elég rossz passzban van Viktor(vagy inkább a piac??:) ).De ettől függetlenül bízom benne.Lehet,hogy a kereskedés jelenlegi stílusa nem fekszik neki.Túl nagyok a fel és le ugrálások.. gondolom kiüti a stopokat.Nehéz lehet lekereskedni.Lesz majd olyan időszak ami fekszik neki és magára fog találni.Olvasgattam a vele készült interjúkat,jó gondolkodású..visszatalál a megfelelő útra.Kitartás a Plotinus részvényeseinek..;)