Elég rossz passzban van Viktor(vagy inkább a piac??:) ).De ettől függetlenül bízom benne.Lehet,hogy a kereskedés jelenlegi stílusa nem fekszik neki.Túl nagyok a fel és le ugrálások.. gondolom kiüti a stopokat.Nehéz lehet lekereskedni.Lesz majd olyan időszak ami fekszik neki és magára fog találni.Olvasgattam a vele készült interjúkat,jó gondolkodású..visszatalál a megfelelő útra.Kitartás a Plotinus részvényeseinek..;)
Nekem megvan a 4. buktám a papírban. Magamhoz képest sok, egyébként nem. Hátha sikerül venni lejjebb hétfőn. Ha megy fel, akkor max visszaszállok feljebb... (Bár azt rühellem) . Hiába gondolom mi folyik itt, mégis nyitva kell tartani a lehetőséget.
Szerintem meg annyira nem katasztrófa ez a záró. Péntek volt. Múlt hét péntek után meg még jobban féltek benne maradni hétvégére. Ehhez képest az utolsó órában limit előtt oldalazott az árfolyam.
vaze, innen már csak rés van lefele, de akkora, hogy nem is látni az alját... lehet hogy betölti, de szerintem nem jövő héten egy levegővel. Számomra nem logikus. A 6000-es indulás óta már mindenki realizált, aki nem az nem tudom mire várt amikor 40 fölött lefordult... szóval most a cég saját részvényein kívül csak bukós emberek vannak... jelentkezzen ha valaki mégsem... :) innen ahogy megyünk lejjebb egyre kevesebb lesz az eladó, és egyre több a vevő (mindegy hogy speka, vagy befektetni vágyó). ugyanaz az álláspontom mint estmédiánál... még 2*20%kal lentebb tudok bűvíteni, de nem ragaszkodom hozzá...
Szvsz most is be fogják (miután a 20 ezres támasz elesett, amiről eddig kétszer pattant az árfolyam felfelé). Úgy tűnik, hogy az eddigi Plotinus-raliról egyedül Ádámosi és Korányi maradt le (bár kisebb tételt vásároltak), még szeretnének venni, ezt némiképp segíti az alacsony árú apport.
PLOTINUS
Elég rossz passzban van Viktor(vagy inkább a piac??:) ).De ettől függetlenül bízom benne.Lehet,hogy a kereskedés jelenlegi stílusa nem fekszik neki.Túl nagyok a fel és le ugrálások.. gondolom kiüti a stopokat.Nehéz lehet lekereskedni.Lesz majd olyan időszak ami fekszik neki és magára fog találni.Olvasgattam a vele készült interjúkat,jó gondolkodású..visszatalál a megfelelő útra.Kitartás a Plotinus részvényeseinek..;)