Elég rossz passzban van Viktor(vagy inkább a piac??:) ).De ettől függetlenül bízom benne.Lehet,hogy a kereskedés jelenlegi stílusa nem fekszik neki.Túl nagyok a fel és le ugrálások.. gondolom kiüti a stopokat.Nehéz lehet lekereskedni.Lesz majd olyan időszak ami fekszik neki és magára fog találni.Olvasgattam a vele készült interjúkat,jó gondolkodású..visszatalál a megfelelő útra.Kitartás a Plotinus részvényeseinek..;)
Ha akarsz most is tudsz a könyvből 300db-ot venni, csak a beker ár magasabb mint az ideális:). De már akkor is ismert volt minden hír amikor 21000 körül volt az ár.
Ha a háromszögből való kitörést nézzük, amit ha ma megerősít (már ha van ilyen:D ), akkor a célár 50k? Kockafej?
Törölt felhasználó2019. 02. 13. 08:45
Jo reggelt es sok nyerot mindenkinek :-) Az elmult par kereskedesi nap eleg szep emelkedest hozott es szep jovo var rank. Nezegettem Kocka alakzatat, ha jol latom akkor hamarosan uj ATH-ra kellene mennunk... irany a 40K feletti tartomany :-)
PLOTINUS
Elég rossz passzban van Viktor(vagy inkább a piac??:) ).De ettől függetlenül bízom benne.Lehet,hogy a kereskedés jelenlegi stílusa nem fekszik neki.Túl nagyok a fel és le ugrálások.. gondolom kiüti a stopokat.Nehéz lehet lekereskedni.Lesz majd olyan időszak ami fekszik neki és magára fog találni.Olvasgattam a vele készült interjúkat,jó gondolkodású..visszatalál a megfelelő útra.Kitartás a Plotinus részvényeseinek..;)