Elég rossz passzban van Viktor(vagy inkább a piac??:) ).De ettől függetlenül bízom benne.Lehet,hogy a kereskedés jelenlegi stílusa nem fekszik neki.Túl nagyok a fel és le ugrálások.. gondolom kiüti a stopokat.Nehéz lehet lekereskedni.Lesz majd olyan időszak ami fekszik neki és magára fog találni.Olvasgattam a vele készült interjúkat,jó gondolkodású..visszatalál a megfelelő útra.Kitartás a Plotinus részvényeseinek..;)
Azért számolok viszonylag sok rv keletkeztetést, mert ha ide tényleg behoznak több mint 150milliárd vagyont, akkor ha nem nyomtatnak részvényt itt olyan árfolyam lesz, hogy le sem merem írni.
Bonyolíthatja a számolást, hogy a tényleges közkéz 32 ezer RV a többi az RT tuldajdonában van, emelette vannak osztalék és szavazatelsőbbségi rv-ek is ami sztem az új tulajdonos-apportáló szerepét könnyíti, nem biztos, hogy szükség lesz annyi rv megkeletkeztetésére, mintha mind a 400 ezer rv a tőzsdén forogna sztem. De amit számoltál már az is elég lenne a számomra:)))
Az információk fényében akkor viszont split után lesz 80millió rv. Splitet kb 48k-nál tippelem akkor 300-ra jön ki egy rv ára a split után. Az úgy 24milliárdos kapitalizáció. Amennyiben hozzácsapnak még 120millió rv-t akkor össz 200millió ami 300-nál 60milliárd magyarán splittől még egy könnyű tripla mehet. Ha hozzácsapnak még 220millió rv-t akkor 90 milliárd a kapitalizáció a 300-as árral számolva szóval onnan még egy dupla könnyedén benne van. Összefoglalva a lényeget ezen spekuláció alapján STRONG BUY.
A 160-as splittet Korányi Úr javasolta, aki az egyik rv-es. Sztem poénból, azzal indokolta, a kgy előtti kötetlen beszélgetésen, hogy az milyen érdekes és szokatlan lenne. Egyébként a kgy-en Ő javasolta azt is hogy ne Akko investnek hívják az új céget, hanem Sztrabón Investnek. (Sztrabón egy középkori filozófus matemataikus volt ha jól emlékszem). Ezt pillanatok alatt leszavazta a kgy. Az fog történni amit az új tulajdonosi csoport szeretne, ha úgy gondolják 10-es 100-as 500-as vagy akár 160-as splitt is lehet. Szóval a 160-as splitt egy ötlet volt egy kis rv-es részéről: ennyi.
Szia, nem is hittük hogy te öntögeted vissza :-))Szép darabszámot összeszedtél, gratula. Lehet gátolni az emelkedést, csak semmi értelme. A bika úgyis kitör a karámból, aztán annál jobban száguld :D
PLOTINUS
Elég rossz passzban van Viktor(vagy inkább a piac??:) ).De ettől függetlenül bízom benne.Lehet,hogy a kereskedés jelenlegi stílusa nem fekszik neki.Túl nagyok a fel és le ugrálások.. gondolom kiüti a stopokat.Nehéz lehet lekereskedni.Lesz majd olyan időszak ami fekszik neki és magára fog találni.Olvasgattam a vele készült interjúkat,jó gondolkodású..visszatalál a megfelelő útra.Kitartás a Plotinus részvényeseinek..;)