Elég rossz passzban van Viktor(vagy inkább a piac??:) ).De ettől függetlenül bízom benne.Lehet,hogy a kereskedés jelenlegi stílusa nem fekszik neki.Túl nagyok a fel és le ugrálások.. gondolom kiüti a stopokat.Nehéz lehet lekereskedni.Lesz majd olyan időszak ami fekszik neki és magára fog találni.Olvasgattam a vele készült interjúkat,jó gondolkodású..visszatalál a megfelelő útra.Kitartás a Plotinus részvényeseinek..;)
Igen, az hatarozottan pozitiv, hogy a fiuk a hatterben dolgoznak es folyamatosan jonnek is majd a hirek szerintem. Talan pont ma emlitettem, hogy hamarosan hirek is erkezhetnek, valaki annyira tolta le gyujtesi cellal. Nyilvanvalo, hogy minel tobbet szeretnenek gyujteni a nagy kiloves elott. Viszont mar egyre tobben figyelnek es kezdik latni, hogy itt kell bevasarolni es nem splitnel amikor mar szaguld a vonat.
Ha a 4ig nem lett volna tavaly, akkor lehet bedobom a törcsit és elmegyek dolgozni mint a rendes emberek. Pont akkor értem az indulótőkémhez, és eldöntöttem h ha az alá csökkenek akkor cash out.
talán az egy külön szerencse, hogy az ára miatt a "megrögzötten" nagyon olcsó kispapíros kereskedőket nem érdekli és hát : merjünk nagyot álmodni, volt nem is olyan rég 44600 is --- hacsak pillanatokra
A saját tulajdonban levő papírok bevonásával a jegyzett tőke kb 10 millio Ft lesz. (130 millioból levonva a 97%) A többit a fantáziátokra bízom. Na ezért megy ennyire a papír.
Nem nem én voltam :) de örülök neki mert nálam ez volt a minimum záró ár a további emelkedéshez. Split szerintem 1:100 lesz de azt még nem látom milyen árfolyamnál, de ha már látom megosztom itt :)
Viccet félretéve egy 2-3x emelkedéssel is több mint elégedett lennék. Ha viszont a BÉT elmúlt 2-3 évére gondolok akkor semmi sem kizárható: Tegnap számolta valaki, hogy az Altera 30x-ot (mi a 6000Ft-tól csak egy erős 5x-ben vagyunk) a 4IG szerintem kb 10x-et (ha jól látom és olvasom akkor megjelent itt is a 4ig-s kisrészvényesek egy csoportja ők pontosabban tudják mennyít is emelkedett, külön gratulálok nekik mert én a hitetlenül a partvonalról néztem végig!) az EST 100x.os emelkedést csinált, az Opus is közel 100x-ozott a Konzumét le sem merem írni:). Szóval lehet bármi és semmi is akár:) Abban azért bízok, hogy aki a mai záróár körül vásárolt és tudja tartani egy pár hónapig, nem fog veszteséget realizálni:).
PLOTINUS
Elég rossz passzban van Viktor(vagy inkább a piac??:) ).De ettől függetlenül bízom benne.Lehet,hogy a kereskedés jelenlegi stílusa nem fekszik neki.Túl nagyok a fel és le ugrálások.. gondolom kiüti a stopokat.Nehéz lehet lekereskedni.Lesz majd olyan időszak ami fekszik neki és magára fog találni.Olvasgattam a vele készült interjúkat,jó gondolkodású..visszatalál a megfelelő útra.Kitartás a Plotinus részvényeseinek..;)