Elég rossz passzban van Viktor(vagy inkább a piac??:) ).De ettől függetlenül bízom benne.Lehet,hogy a kereskedés jelenlegi stílusa nem fekszik neki.Túl nagyok a fel és le ugrálások.. gondolom kiüti a stopokat.Nehéz lehet lekereskedni.Lesz majd olyan időszak ami fekszik neki és magára fog találni.Olvasgattam a vele készült interjúkat,jó gondolkodású..visszatalál a megfelelő útra.Kitartás a Plotinus részvényeseinek..;)
Köszönjük szépen a befektetési tanácsokat! Ha lehet itt inkább a Plotinusról olvasnék, az Ottone-nak ás a Nyomdának is van saját fóruma, esetleg még a SET fórumot ajánlom, ha jól tudom ott vannak most azok akik az Ottone-ból 300Ft-os papírt csináltak:) Egyebekben szép és kereskedésben sikeres napot kívánok minden fórumozónak!
en is remelem :-) forumon sok ertelmes emberrel lehet azert talalkozni... de en pl nem megyek at olyan helyre ahol nincs papirom reklamozni azt amibe belevettem vagy a masik papirjat fikazni... nem tartom korrektnek
én nem nagyon szoktam fórumozni, mert idegrohamot kapok az emberek stílusától. ide csak azért írok mostanában, mert végre találtam egy olyan fórumot, amiről egy fórumnak szólnia kellene! remélem nem alakul át a hangulat.
PLOTINUS
Elég rossz passzban van Viktor(vagy inkább a piac??:) ).De ettől függetlenül bízom benne.Lehet,hogy a kereskedés jelenlegi stílusa nem fekszik neki.Túl nagyok a fel és le ugrálások.. gondolom kiüti a stopokat.Nehéz lehet lekereskedni.Lesz majd olyan időszak ami fekszik neki és magára fog találni.Olvasgattam a vele készült interjúkat,jó gondolkodású..visszatalál a megfelelő útra.Kitartás a Plotinus részvényeseinek..;)