Elég rossz passzban van Viktor(vagy inkább a piac??:) ).De ettől függetlenül bízom benne.Lehet,hogy a kereskedés jelenlegi stílusa nem fekszik neki.Túl nagyok a fel és le ugrálások.. gondolom kiüti a stopokat.Nehéz lehet lekereskedni.Lesz majd olyan időszak ami fekszik neki és magára fog találni.Olvasgattam a vele készült interjúkat,jó gondolkodású..visszatalál a megfelelő útra.Kitartás a Plotinus részvényeseinek..;)
hát én nem tudom ki hogyan kereskedik, miket néz, de a gyertyákat szerintem nagyon szépen rajzolják, ha tudatos ha nem! az én nézetemben 26400 körül lehett volna ma az alja és ha 31k fölött zárunk akkor nálam valid a 40k és az a feletti célár.
Pedig egyszerű, mert nem stratégiai befektető vagyok, hanem - nincs mit szépíteni - speka, akit az árfolyamnyereség érdekel, nem a feltett kérdésekre adandó válasz, ami adott esetben is még elég homályos. Azt látni kell, hogy ezt a részvényt szisztematikusan 22k és 32k között rángatják és nem is nehéz, mert viszonylag kevés a közkézhányad, aki pedig magasabb árfolyamon vásárolta, az nem akarja ennyiért eladni, kivár a feltételezett célárig. Ennyi, nem több és nem is kevesebb.
Igzad van. Ádámosival szívesen utazom egy csónakban. Inkább, mint BCs-val :-)))) de kinek hogy... Ádámosi több sikeres céget épített föl, még az utóbbi inkább csak ködöt gyárt és egy eredményes céget (EST) is sikerült bedöntenie. Egy piacvezető médiacéget...
Ja, Ádámosi az a Svájcban élő üzletember? Már sok céget épített fel és rakott össze, elég jó haszonkulccsal dolgozik. Profi szakember... ezért gyűjtik ennyien a papírt. Ha neki megérte, akkor nekünk is talán :-)
PLOTINUS
Elég rossz passzban van Viktor(vagy inkább a piac??:) ).De ettől függetlenül bízom benne.Lehet,hogy a kereskedés jelenlegi stílusa nem fekszik neki.Túl nagyok a fel és le ugrálások.. gondolom kiüti a stopokat.Nehéz lehet lekereskedni.Lesz majd olyan időszak ami fekszik neki és magára fog találni.Olvasgattam a vele készült interjúkat,jó gondolkodású..visszatalál a megfelelő útra.Kitartás a Plotinus részvényeseinek..;)