Elég rossz passzban van Viktor(vagy inkább a piac??:) ).De ettől függetlenül bízom benne.Lehet,hogy a kereskedés jelenlegi stílusa nem fekszik neki.Túl nagyok a fel és le ugrálások.. gondolom kiüti a stopokat.Nehéz lehet lekereskedni.Lesz majd olyan időszak ami fekszik neki és magára fog találni.Olvasgattam a vele készült interjúkat,jó gondolkodású..visszatalál a megfelelő útra.Kitartás a Plotinus részvényeseinek..;)
valaki olcsobban akar venni... nem veletlen probaltak penteken es tegnap is tolni lefele... csendes gyujtogetes megy... en is gyujtom, mert amikor megjonnek a hirek, nagyot fog szolni
Üdvözlet! Még egy 4ig-es a Plotiban :) Jó lesz ez is! Tegnap egy kicsit visszafordult de 62-es fibo szépen tartotta és felette is zárt. Gondolom tegnap 30k felett sokan eladták. Sebaj, ők is figyelik még. Majd vevők lesznek 32k-nál, amikor látják, hogy újra nagyon megindult. Én továbbra is fel várom. 7 napos csökkenő szakasz után az eddigi 2 napos emelkedés semmi időben. Az emelkedő hullám általában 2X annyi idejű, mint a csökkenő.
Végül is csak vevő nincs. Kérdés az eladók közül valakinél elszakad-e a cérna? tegnap belevettem, még 1% pluszban vagyok. Én adok neki valamennyi időt.
ELVILEG igen, az lett volna a hab a tortán, de gyakorlatilag kb 20 millió forint, ami összetorlódott eladásin azért az nagy falat még egy nagyobbnak is és szerintem "bejátszott" a kispapírok esése is jócskán
Én meg szurkolok az EST tulajoknak, kívánok nekik egy nagyon komoly befektetőt! Nekem is volt sokáig (azért nem évekig, mint egy-két őstulajnak), én szerencsésen kiszálltam de nem biztos, hogy nem lesz még EST rv-em.
Igen estben ülök és rettenetesen bosszant. Itt nem ülök, ezeke megpróbalom lekereskedni, pedig amikor felfigyltem a papírra decemberben talán, nagyon akciósan vettem. De itt kicsit más lesz a stratégia. Szurkolok a cégnek, legyen hatalmas sztori!
PLOTINUS
Elég rossz passzban van Viktor(vagy inkább a piac??:) ).De ettől függetlenül bízom benne.Lehet,hogy a kereskedés jelenlegi stílusa nem fekszik neki.Túl nagyok a fel és le ugrálások.. gondolom kiüti a stopokat.Nehéz lehet lekereskedni.Lesz majd olyan időszak ami fekszik neki és magára fog találni.Olvasgattam a vele készült interjúkat,jó gondolkodású..visszatalál a megfelelő útra.Kitartás a Plotinus részvényeseinek..;)