Elég rossz passzban van Viktor(vagy inkább a piac??:) ).De ettől függetlenül bízom benne.Lehet,hogy a kereskedés jelenlegi stílusa nem fekszik neki.Túl nagyok a fel és le ugrálások.. gondolom kiüti a stopokat.Nehéz lehet lekereskedni.Lesz majd olyan időszak ami fekszik neki és magára fog találni.Olvasgattam a vele készült interjúkat,jó gondolkodású..visszatalál a megfelelő útra.Kitartás a Plotinus részvényeseinek..;)
Erős fibo szint. Tartani tudja. Meg már mehetnenk is fel. Ha nem lenne a háború az ontikevel. Fent ledugozzs, magára borít 100db-t többször, a kiugró eladoi oldalt meg összeszedi. Ha a 100 db os vevő elealltunk nagyobb pakokkal érdekes módon elmaradt az ontes. Erőszakos módszer. O generálja a forgalom jelentős részét az ilyen atkotesekkel. De egyszer már megjött a veteliero ami limitre is tette. Lesz még itt ilyen, Ma is volt egy kitörési kísérlet, de rogton felpakolta a szintet 500db-ra. Azt kellett volna kimarni.
Itt tényleg sokat lehet keresni napon belül annyira szellős a könyv.. mit várunk holnap, Kockafej? Oldalazhatnánk is, remélem a mai támasz holnapra is jó lesz.
Ma már minimum 200-al kevesebb lett neki. Fogyogat az szépen. Csak nehéz tőle csípni. Ma 3 köré volt. Az egyikben belenyúltam. Csak ne kapja vissza olcsobban.
Ha valaki, vagy valakik összegyűjtöttek egy méretesebb (5-700 db) pakkot és minden nap lekereskedi akár többször a sávot, hát elég jó pénzt húz vele. És van elég papírja a leszorításhoz és az öntéshez is.
Azért azt látjuk, hogy valaki adja is? Tudom, vannak napizók, stb, de egy illikvid papír volt ez, mostanában napi 60millás forgalmak vannak akkor is, ha nem is megy semerre a papír. Aztán lehet, hogy nincs igazam.
És miért kellett ez?... Vajon mit akarnak idehozni, ami kb. ilyen értékű és megfelel a cég profiljának?... Vajon ezek után miért nem tepnek limitre egy napi 40-60 millió forgalmú papírt, amikor egy két ember akár innen a forumbol is bármikor meg tudná csinálni?... Csak kérdezem...
Elvileg közzé kelleni tenniük a honlapjukon az alapszabály szerint :) de 01.23 alapszabályban már 1600-as névértékkel számolja,de 01.31es közzétételben még 250fttal...
PLOTINUS
Elég rossz passzban van Viktor(vagy inkább a piac??:) ).De ettől függetlenül bízom benne.Lehet,hogy a kereskedés jelenlegi stílusa nem fekszik neki.Túl nagyok a fel és le ugrálások.. gondolom kiüti a stopokat.Nehéz lehet lekereskedni.Lesz majd olyan időszak ami fekszik neki és magára fog találni.Olvasgattam a vele készült interjúkat,jó gondolkodású..visszatalál a megfelelő útra.Kitartás a Plotinus részvényeseinek..;)