Elég rossz passzban van Viktor(vagy inkább a piac??:) ).De ettől függetlenül bízom benne.Lehet,hogy a kereskedés jelenlegi stílusa nem fekszik neki.Túl nagyok a fel és le ugrálások.. gondolom kiüti a stopokat.Nehéz lehet lekereskedni.Lesz majd olyan időszak ami fekszik neki és magára fog találni.Olvasgattam a vele készült interjúkat,jó gondolkodású..visszatalál a megfelelő útra.Kitartás a Plotinus részvényeseinek..;)
Szép :) Mondtam én, hogy nem úgy van az, hogy kitör egy kis háromszögből, ami 20k magas :D egyben átmegy 62-es fibón és a napos háromszög meg csak úgy megállítja :D
Mennyi a bejegyzési határidő? Most nézem, hogy a régi név már törölve van... árolt CégkivonatA Cg.01-10-049610 cégjegyzékszámú PLOTINUS HOLDING Nyilvánosan Működő Részvénytársaság (3324 Felsőtárkány, Tölgy utca 1.) cég 2018. december 16. napján hatályos adatai a következők:
I. Cégformától független adatok
1.
Általános adatok
Cégjegyzékszám:
01-10-049610
Cégforma:
Részvénytársaság
Bejegyezve:
2008/07/03
Törlés hatálya:
2018/12/11
Törlés módja:
illetékességváltás
Megjegyzés:
Adatok elektronikusan megküldve az Egri Tv-szék CB.
PLOTINUS
Elég rossz passzban van Viktor(vagy inkább a piac??:) ).De ettől függetlenül bízom benne.Lehet,hogy a kereskedés jelenlegi stílusa nem fekszik neki.Túl nagyok a fel és le ugrálások.. gondolom kiüti a stopokat.Nehéz lehet lekereskedni.Lesz majd olyan időszak ami fekszik neki és magára fog találni.Olvasgattam a vele készült interjúkat,jó gondolkodású..visszatalál a megfelelő útra.Kitartás a Plotinus részvényeseinek..;)