Elég rossz passzban van Viktor(vagy inkább a piac??:) ).De ettől függetlenül bízom benne.Lehet,hogy a kereskedés jelenlegi stílusa nem fekszik neki.Túl nagyok a fel és le ugrálások.. gondolom kiüti a stopokat.Nehéz lehet lekereskedni.Lesz majd olyan időszak ami fekszik neki és magára fog találni.Olvasgattam a vele készült interjúkat,jó gondolkodású..visszatalál a megfelelő útra.Kitartás a Plotinus részvényeseinek..;)
Azt nem tudom mennyit erhet de sztem tobbet mint az autos cegek. Raadasul egy ingatlanos cegnek abszolut a SZIT az idealis mukodesi forma ha a tozsdere lep. Ha SZIT akar lenni akkor nem mehet az Autowallisba.
Erre probaltam en is utalni... egy wing nem illik bele az autos profilba... ha tozsdere akarja vinni nem oda fogja berakni, miert is tenne... teljesen mas a profil mennyi most a wing erteke? ;-)
Ezt nem tudom, hogy kerülhetne át wallisos, ha abban a csoportban szépen növeli a csoport árbevételt :) persze bármikor el lehet adni, de ezt most nehezen tudom elképzelni. Egyébként szép sztori lesz itt is az amit ott végigvittek :)
Johetnek a wallisos cegek is pl Graboplast vagy Wink is. En nem azt irtam hogy tuti nem wallisos jon csak azt hogy johet akar mas is. A Forbes szerint a jelenlegi tulajunk Csanyival is egyutt uzletel, az elso tozsdei ceget Meszarosnak adta el szoval eleg szeles lehetseges cegek kore.
Ki keszitette elo a terepet az Alteranak / Wallisnak anno? ;-) bevalt recepten, ne valtoztass... sztem most is hasonlo tortenik, nem lennek meglepve... de ha masnak kesziti elo az sem gond... van 1-2 ceg aki eppen tozsdere keszul, van kozte bank is... es lenyegesen olcsobb es konnyeb ide berakni, mint pl egy estbe, nem beszelve a rv szamrol vagy a kozkez mertekerol...
PLOTINUS
Elég rossz passzban van Viktor(vagy inkább a piac??:) ).De ettől függetlenül bízom benne.Lehet,hogy a kereskedés jelenlegi stílusa nem fekszik neki.Túl nagyok a fel és le ugrálások.. gondolom kiüti a stopokat.Nehéz lehet lekereskedni.Lesz majd olyan időszak ami fekszik neki és magára fog találni.Olvasgattam a vele készült interjúkat,jó gondolkodású..visszatalál a megfelelő útra.Kitartás a Plotinus részvényeseinek..;)