Elég rossz passzban van Viktor(vagy inkább a piac??:) ).De ettől függetlenül bízom benne.Lehet,hogy a kereskedés jelenlegi stílusa nem fekszik neki.Túl nagyok a fel és le ugrálások.. gondolom kiüti a stopokat.Nehéz lehet lekereskedni.Lesz majd olyan időszak ami fekszik neki és magára fog találni.Olvasgattam a vele készült interjúkat,jó gondolkodású..visszatalál a megfelelő útra.Kitartás a Plotinus részvényeseinek..;)
Teljesen igazad amit leírtál talán a közgyűléssel kapcsolatos váleményeddel nem értek egyet tökéletesen. Én is részt vettem a kgy-en és pont az történt amit vártam. Az új befektető megérkezett, átvette az irányítást (elnevezés, székhely, igazgató tanács, stb), amit szeretett volna megtörtént gyorsan, ügyesen (egyébként pont úgy mint az Alterában). Az igaz, hogy semmilyen új hír bejelentés nem történt de nem is számítottam többre. Ha jól gondolom a következő közgyűlsé illetve az azt megelőző meghívó lesz az amiből kiderülhet, hogy merre tartunk
nem gondolnam irrealisnak a hatalmas novekedest... keves a rv, nem is nagyon akarjak eladni az emberek. Azt latva, hogy az altera / wallis honnan indult es most hol van... a sracok ertenek ahhoz amit csinalnak... az is latszik, hogy a folyamat elindult es konkret terveik vannak mar szerintem... jo lesz ez, nem veletlen tartja magat ilyen erosen a papir es nem veletlen gyujti valaki
Az elmúlt 2-3 hónapban teljesen kiszálltam a Mészáros papírokból és az Estből is és főként ide jöttem át, remélem jó döntést hoztam. Azt gondolom egy újabb wallishoz hasonló story fog kezdődni.
PLOTINUS
Elég rossz passzban van Viktor(vagy inkább a piac??:) ).De ettől függetlenül bízom benne.Lehet,hogy a kereskedés jelenlegi stílusa nem fekszik neki.Túl nagyok a fel és le ugrálások.. gondolom kiüti a stopokat.Nehéz lehet lekereskedni.Lesz majd olyan időszak ami fekszik neki és magára fog találni.Olvasgattam a vele készült interjúkat,jó gondolkodású..visszatalál a megfelelő útra.Kitartás a Plotinus részvényeseinek..;)