Elég rossz passzban van Viktor(vagy inkább a piac??:) ).De ettől függetlenül bízom benne.Lehet,hogy a kereskedés jelenlegi stílusa nem fekszik neki.Túl nagyok a fel és le ugrálások.. gondolom kiüti a stopokat.Nehéz lehet lekereskedni.Lesz majd olyan időszak ami fekszik neki és magára fog találni.Olvasgattam a vele készült interjúkat,jó gondolkodású..visszatalál a megfelelő útra.Kitartás a Plotinus részvényeseinek..;)
Valamikor kedd magasságában erre játszva eladtam maxon és csak másnap tudtam visszavenni. :( De igen, aki ezt meg tudta játszani, az ma majd' duplán kaszál(t).
Jó 2019 év elején embereket hűlyiteni!!! Mit gondoltatok? 100 ezer lesz? Tőke áttétes papír ami lehet egy nagy nulla. Na ez a KASZINÓ! Még mindig vannak akik ezt beeszik! GRATULÁLOK! Igaz ha tudja az ember, hogy 100 évig sem fog nyerni a lottón akkor is meg fogja venni!
PLOTINUS
Elég rossz passzban van Viktor(vagy inkább a piac??:) ).De ettől függetlenül bízom benne.Lehet,hogy a kereskedés jelenlegi stílusa nem fekszik neki.Túl nagyok a fel és le ugrálások.. gondolom kiüti a stopokat.Nehéz lehet lekereskedni.Lesz majd olyan időszak ami fekszik neki és magára fog találni.Olvasgattam a vele készült interjúkat,jó gondolkodású..visszatalál a megfelelő útra.Kitartás a Plotinus részvényeseinek..;)