Elég rossz passzban van Viktor(vagy inkább a piac??:) ).De ettől függetlenül bízom benne.Lehet,hogy a kereskedés jelenlegi stílusa nem fekszik neki.Túl nagyok a fel és le ugrálások.. gondolom kiüti a stopokat.Nehéz lehet lekereskedni.Lesz majd olyan időszak ami fekszik neki és magára fog találni.Olvasgattam a vele készült interjúkat,jó gondolkodású..visszatalál a megfelelő útra.Kitartás a Plotinus részvényeseinek..;)
ez pontosan így van. szerintem max a nagy papíroknál működik a dolog a pesti parketten. sokan nézik a chartokat egyrészt ezért működik, úgy mint önbeteljesítő jóslat. másrészt azt azért lehet tudni, hogy hol vannak-voltak ellenállások, hol vannak pszichólógiailag működő eladási pontok, lélektani határ árfolyamok. vannak olyan chartok (pl és gyertyákat használok), amivel elég jól lehet látni, hogy vételi vagy eladási piac van... ez lehet hasznos. de a jövőt senki sem ismeri, ilyen kis papíroknál viszont valszeg van olyan aki pontosan tudja, hogy mi a forgatókönyv.
Én egyébként sem nagyon hiszek a technikai elemzésben. bármelyik rv-ről olvasok elemzéseket technikai alapon, sokszor totál ellentétes várakozásokat írnak le. Egy szempontból működhet, mint önbeteljesítő jóslat, ha sokan hisznek benne akkor talán egyirányba mozdul a rv. egy olyan piacon és olyan rv-nál ahol sok 10-100ezer tulajdonos van ahol a napi forgalom is jelentős pl egy bluechipnél. De nem hiszem, hogy pl itt ahol van kb 35000 db kereskedhető rv bármit is érne a technikai elemzés. Sztem ha valaki most bedoban 1500rv-t azzal több ezer forinttal le tudná verni az árfolyamot, ugyanúgy egy nagyobb vételi megbízással pedig maxra lehetne vágni 2 perc alatt. Ezt kizárt dolog, hogy bármelyik függvény előre látja:)
PLOTINUS
Elég rossz passzban van Viktor(vagy inkább a piac??:) ).De ettől függetlenül bízom benne.Lehet,hogy a kereskedés jelenlegi stílusa nem fekszik neki.Túl nagyok a fel és le ugrálások.. gondolom kiüti a stopokat.Nehéz lehet lekereskedni.Lesz majd olyan időszak ami fekszik neki és magára fog találni.Olvasgattam a vele készült interjúkat,jó gondolkodású..visszatalál a megfelelő útra.Kitartás a Plotinus részvényeseinek..;)