Elég rossz passzban van Viktor(vagy inkább a piac??:) ).De ettől függetlenül bízom benne.Lehet,hogy a kereskedés jelenlegi stílusa nem fekszik neki.Túl nagyok a fel és le ugrálások.. gondolom kiüti a stopokat.Nehéz lehet lekereskedni.Lesz majd olyan időszak ami fekszik neki és magára fog találni.Olvasgattam a vele készült interjúkat,jó gondolkodású..visszatalál a megfelelő útra.Kitartás a Plotinus részvényeseinek..;)
Az oka valószínüleg A.GY. megjelenése, aki játszott már át cégeket a végső tulajnak. A név változtatás is gyanítom a céltulaj kérése. Ki fog derülni lehet nem is olyan sokára. Véletlenből nem vesz bele ilyen ember papírba. Ez lehet az oka hogy ennyire megindult.. persze 5000től ide a jól informáltak vették fel elsősorban (lásd 4ig laposkúszásos de stabil emelkedés hír nélkül, ml érkezése előttig). Szigorúan szvsz.
Köszönöm. nem azért írtam. Igaz, ahogy írták, az Est-et is kidobtam, egy "kis" nyereséggel, amit 20 % körül volt, de sváb lévén tudom, hogy Kleine Fische gute Fische, mert nem vagyok olyan "bevállalós" a kockázatvállalást illetően.
Klasszikus Minsky-effektus is bekövetkezhet szerintem ennél a papírnál. De ne legyen igazam. Nekem is van, azonban most ki is dobom, mert ugyan örülök ennek az árfolyamnak, de az okát nem látom.
PLOTINUS
Elég rossz passzban van Viktor(vagy inkább a piac??:) ).De ettől függetlenül bízom benne.Lehet,hogy a kereskedés jelenlegi stílusa nem fekszik neki.Túl nagyok a fel és le ugrálások.. gondolom kiüti a stopokat.Nehéz lehet lekereskedni.Lesz majd olyan időszak ami fekszik neki és magára fog találni.Olvasgattam a vele készült interjúkat,jó gondolkodású..visszatalál a megfelelő útra.Kitartás a Plotinus részvényeseinek..;)