Elég rossz passzban van Viktor(vagy inkább a piac??:) ).De ettől függetlenül bízom benne.Lehet,hogy a kereskedés jelenlegi stílusa nem fekszik neki.Túl nagyok a fel és le ugrálások.. gondolom kiüti a stopokat.Nehéz lehet lekereskedni.Lesz majd olyan időszak ami fekszik neki és magára fog találni.Olvasgattam a vele készült interjúkat,jó gondolkodású..visszatalál a megfelelő útra.Kitartás a Plotinus részvényeseinek..;)
Én már megbékéltem, mindenesetre az új portfóliót már a diverzifikációt szem előtt tartva alakítottam ki. 60% felett volt a Plotinus, mert bíztam a hosszú távú sztoriban.
Majd növekszik itt a forgalom, amikor a kivezetés után a zrt tulajok kezdik kérdezgetni, hogy hogyan tudnák eladni a papírokat, és hogyan kell adózni utána. :)
Viktor eddig sose adott okot arra, hogy kételkedjenek a szavában. Szerintem tök logikus. A Citadella alapban 30x akkora tőke kezelése után kap 20% sikerdíjat, mint amivel a Plotinusban dolgozott. A reál befektetésekhez meg nem kell nyrt., tőkéje van már elég, ha ingatlanokkal akar foglalkozni.
Nem fogsz úgy járni. Én is azt hittem előbb csak itt van egy nagy különbség. Az érték nagy része pénz vagy valami olyan eszköz amit könnyen pénzzé tehető. Azaz ha Viktor akarja (és úgy tűnik igen) akkor bármikor megveheti a BVPS-en a részvényeket mert keret az van rá.
A fotex esetén V.G pénze elfogyott egy idő után illetve látta, hogy milyen jó business meg az államnak is van 1.5 millió darabja ezért erős érdeke volt kitekerni mindenki kezéből a papírt. Az állam 1.5 millió darabját 0.42-őn vette meg.
PLOTINUS
Elég rossz passzban van Viktor(vagy inkább a piac??:) ).De ettől függetlenül bízom benne.Lehet,hogy a kereskedés jelenlegi stílusa nem fekszik neki.Túl nagyok a fel és le ugrálások.. gondolom kiüti a stopokat.Nehéz lehet lekereskedni.Lesz majd olyan időszak ami fekszik neki és magára fog találni.Olvasgattam a vele készült interjúkat,jó gondolkodású..visszatalál a megfelelő útra.Kitartás a Plotinus részvényeseinek..;)