Elég rossz passzban van Viktor(vagy inkább a piac??:) ).De ettől függetlenül bízom benne.Lehet,hogy a kereskedés jelenlegi stílusa nem fekszik neki.Túl nagyok a fel és le ugrálások.. gondolom kiüti a stopokat.Nehéz lehet lekereskedni.Lesz majd olyan időszak ami fekszik neki és magára fog találni.Olvasgattam a vele készült interjúkat,jó gondolkodású..visszatalál a megfelelő útra.Kitartás a Plotinus részvényeseinek..;)
"Az Alap befektetési jegyei két sorozatban lettek kibocsátva, Citadella Származtatott Befektetési
Alap „A” sorozat és Citadella Származtatott Befektetési Alap „B” sorozat. Az Alap „A” és „B”
sorozata a sikerdíj és az Alapot illető vételi és visszaváltási jutalék tekintetében térhetnek el
egymástól. Ennek pontos leírását a Kezelési Szabályzat VIII. „Díjak és költségek” c. fejezete
tartalmazza." link
A VIII fejezet szrint a sikerdij az A-ban 20%, a B-ben meg csak 10%.
A veteli es eladasi jutalekokat nem tudom.
De azért az 5700-as vételek előtt hagynak valaki(ke)t bevásárolni. Nyilván nem a 20-30Ft-ért, csak beállítják az új arányokat a Zrt.-be. 7db-ot tőlem is vett, vihetné a többit is, ne is lássam.
Arra tul sok.
Vegig nyalaztam a kozzeteteleket a Plotinus oldalan.
Par napja azt irtak, hogy 6408 db-ot bocsajtottak ki.
Ebbol a TSZ lejegyzett 2006-ot, majd megvette Z. K. 288 db-os pakkjat valamint egy 100-as pakkot. A Hold is jegyzett 650 db-ot.
Visszavasaroltak 1350-et, valamint volt mar 45 db naluk.
Szoval TSZ-nel 2394 db, Hold-nal 650 db, Plotinus-nal 1395 db, tehat max 1959 db maradt kozkezen. Arra 230 milka eleg lenne. Sajatjat nem fogja eladni, mert ha reszvenyre valtja az neki fog szavazni.
A 700 milkabol berakhatnak a konyvbe 2000 db kotveny es 80e db reszveny vetelt.
PLOTINUS
Elég rossz passzban van Viktor(vagy inkább a piac??:) ).De ettől függetlenül bízom benne.Lehet,hogy a kereskedés jelenlegi stílusa nem fekszik neki.Túl nagyok a fel és le ugrálások.. gondolom kiüti a stopokat.Nehéz lehet lekereskedni.Lesz majd olyan időszak ami fekszik neki és magára fog találni.Olvasgattam a vele készült interjúkat,jó gondolkodású..visszatalál a megfelelő útra.Kitartás a Plotinus részvényeseinek..;)