Elég rossz passzban van Viktor(vagy inkább a piac??:) ).De ettől függetlenül bízom benne.Lehet,hogy a kereskedés jelenlegi stílusa nem fekszik neki.Túl nagyok a fel és le ugrálások.. gondolom kiüti a stopokat.Nehéz lehet lekereskedni.Lesz majd olyan időszak ami fekszik neki és magára fog találni.Olvasgattam a vele készült interjúkat,jó gondolkodású..visszatalál a megfelelő útra.Kitartás a Plotinus részvényeseinek..;)
Egy érvelésével nem tudok egyetérteni. Úgy állítja be, mintha a tőzsdei tevékenység magától válna egyre bonyolultabbá, pedig művelői maguk teszik azt azzá (vagy épp egyszerűbbé) szabad döntésük szerint. 20 m $-t ugyanolyan könnyű kezelni, mint 2 m $-t. Csak ő bonyolította meg magának azzal, hogy kötvényeket csinál, több céget vezet egyszerre, stb. stb.
Sajnos én tavaly július elején eladtam, mert a plotinus költséghatékonyabbnak gondoltam. Mondjuk otp vettem a felszabadult pénzből, tehát igazából nincs okom panaszra.
Felsorolnál párat akit ajánlanál, mert jó eséllyel a Nyesz-en lévő plotinusomtól megszabadulok és valami nem osztalékot fizetőbe kellene fektetni :). Egyenlőre a a concorde részvény alapban gondolkodok, de lehet kivárom még lesz egy korrekció.
Szabó László Nyugdíjas? Te tudod, hogy az alapblogon az álnevek mögött kik állnak? Én eddig nem sokra jöttem rá. Alapblogon nem találtam erre vonatkozó információt.
Egyébként lehetne még több jó alapot,alapkezelőt is felsorolni,csak ők nem abszolút hozamban működnek.De ettől még jók,szép visszatekintő hozamokkal rendelkezőek.
PLOTINUS
Elég rossz passzban van Viktor(vagy inkább a piac??:) ).De ettől függetlenül bízom benne.Lehet,hogy a kereskedés jelenlegi stílusa nem fekszik neki.Túl nagyok a fel és le ugrálások.. gondolom kiüti a stopokat.Nehéz lehet lekereskedni.Lesz majd olyan időszak ami fekszik neki és magára fog találni.Olvasgattam a vele készült interjúkat,jó gondolkodású..visszatalál a megfelelő útra.Kitartás a Plotinus részvényeseinek..;)