Elég rossz passzban van Viktor(vagy inkább a piac??:) ).De ettől függetlenül bízom benne.Lehet,hogy a kereskedés jelenlegi stílusa nem fekszik neki.Túl nagyok a fel és le ugrálások.. gondolom kiüti a stopokat.Nehéz lehet lekereskedni.Lesz majd olyan időszak ami fekszik neki és magára fog találni.Olvasgattam a vele készült interjúkat,jó gondolkodású..visszatalál a megfelelő útra.Kitartás a Plotinus részvényeseinek..;)
Egyébként a cégalapítástól engem is a sok kötöttség tart vissza, ami ezzel jár. Magánszemélyként tbsz + 0 adminisztráció + akár 0% adó majdhogynem verhetetlen.
"Eddig azért nem írtam a blogra, mert a telefont sem tudtam letenni a kezemből"
+ folyamatosan olvastam a blogot :-)
Tök sok kérdésre válaszolt, amit itt a blogban tettünk fel.
Hát, igen, ha tudnak felvenni + munkatársakat, akikben 100%-ig megbíznak, akkor tényleg baromi fárasztó lehet ez a növekedés, folyamatos hajtás.
"A tőkepiaci tevékenységet fokozatosan fogjuk leépíteni, de ennek ütemezését nem látom még pontosan előre" - ez is fontos infó, bár nem tudom, hogy ezt nem-e valami hivatalos fórumon kellene megtenni, nem pedig csak egy blogbejegyzésben.
Próbáld elfogadni hogy nem a kisbufik határozzák meg hogy mit kezd az idejével.
Sorosnal nem reklamalsz hogy a Nyílt társadalomra túl sok időt fecserel?
Lásd a sikeres C. részvényalap a legnagyobb elemzőcsapattal dolgozik a régióban. És a több ember (a költségeivel együtt is) jelentősen hozzájárul a sikerhez.
Vagy embereket kellett volna felvenni (szerintem a többség megszavazta volna), vagy kevesebbet vállalni (ez sem lett volna világvége). Most már mindegy.
PLOTINUS
Elég rossz passzban van Viktor(vagy inkább a piac??:) ).De ettől függetlenül bízom benne.Lehet,hogy a kereskedés jelenlegi stílusa nem fekszik neki.Túl nagyok a fel és le ugrálások.. gondolom kiüti a stopokat.Nehéz lehet lekereskedni.Lesz majd olyan időszak ami fekszik neki és magára fog találni.Olvasgattam a vele készült interjúkat,jó gondolkodású..visszatalál a megfelelő útra.Kitartás a Plotinus részvényeseinek..;)