Elég rossz passzban van Viktor(vagy inkább a piac??:) ).De ettől függetlenül bízom benne.Lehet,hogy a kereskedés jelenlegi stílusa nem fekszik neki.Túl nagyok a fel és le ugrálások.. gondolom kiüti a stopokat.Nehéz lehet lekereskedni.Lesz majd olyan időszak ami fekszik neki és magára fog találni.Olvasgattam a vele készült interjúkat,jó gondolkodású..visszatalál a megfelelő útra.Kitartás a Plotinus részvényeseinek..;)
Igazatok lehet, de egyre inkább próbálom csak a BVPS-t és az alap árfolyamát figyelni, mert hosszú távon úgyis a mögöttes érték a lényeg. Nagy eltérés esetén meg úgyis beavatkoznak (vesznek, eladnak).
Ma ismét beindult a hozamemelkedés !Szépen emelkednek az amerikai,német kötvények.
A japán jen tovább gyengül.
Feltéve,hogy megvannak a pozik még bejöhet a 6000 Ft-os éves záróár!
Szerintem idén nem lesz már 6000, mert ahhoz egy igen komoly rally kellene a BVPS-ben. 6000-hez mondjuk 5600 körüli BVPS-t tippelek , ami azért elég távolinak tűnik.
Ideje volt már. :) Vajon hol tartana az árfolyam, ha tavasszal a lejtmenet helyett ilyen emelkedés lett volna a plotinus befalapban? A jóisten se állította volna meg a lufi fújást. :)
Végre beindult. Ilyenekre van szükség, hogy diverzifikált legyen.
A Gönczy Hostel Management Kft. másik tulajdonosa a HostelProfessionals Kft.
Ők azok:link
Az ingatlant 14 hónapja "vettük", 232 M Ft-ért. A hostel 612 m2, ha lepukkant volt az állapota, akkor is 60 eFt/m2-ért nagyjából rendbe lehet rakni + engedélyek + berendezés, nagyvonalúan legyen 300 M a bekerülés. Azaz a "garantált" hozam a fix bérleti díjon keresztül 10% körül lehet, ami szerintem igen jó. És, ha a menedzsment jól csinálja, akkor ez csak több lesz.
Ez így szerintem rendben van.
PLOTINUS
Elég rossz passzban van Viktor(vagy inkább a piac??:) ).De ettől függetlenül bízom benne.Lehet,hogy a kereskedés jelenlegi stílusa nem fekszik neki.Túl nagyok a fel és le ugrálások.. gondolom kiüti a stopokat.Nehéz lehet lekereskedni.Lesz majd olyan időszak ami fekszik neki és magára fog találni.Olvasgattam a vele készült interjúkat,jó gondolkodású..visszatalál a megfelelő útra.Kitartás a Plotinus részvényeseinek..;)