Viktor a kötvényeket viszont veszi, venné ha kapna. Két napja is vett a TSZ 10 db-ot 110%-on, ami 5500-as részvényárfolyamnak felel meg. És most is áll bent még 90 db-os vételi szándék 110%-on, ami feltehetően szintén a TSZ.
Igazából most az látszik szerintem, hogy egy pici árfolyam buborék utáni leépülés kiheverése is milyen nehéz a befektetők számára, akkor is, ha a mögöttes érték lassan nővekszik közben.
link
Igazából most az látszik szerintem, hogy egy pici árfolyam buborék utáni leépülés kiheverése is milyen nehéz a befektetők számára, akkor is, ha a mögöttes érték lassan nővekszik közben.
link
PLOTINUS
Elég rossz passzban van Viktor(vagy inkább a piac??:) ).De ettől függetlenül bízom benne.Lehet,hogy a kereskedés jelenlegi stílusa nem fekszik neki.Túl nagyok a fel és le ugrálások.. gondolom kiüti a stopokat.Nehéz lehet lekereskedni.Lesz majd olyan időszak ami fekszik neki és magára fog találni.Olvasgattam a vele készült interjúkat,jó gondolkodású..visszatalál a megfelelő útra.Kitartás a Plotinus részvényeseinek..;)