Elég rossz passzban van Viktor(vagy inkább a piac??:) ).De ettől függetlenül bízom benne.Lehet,hogy a kereskedés jelenlegi stílusa nem fekszik neki.Túl nagyok a fel és le ugrálások.. gondolom kiüti a stopokat.Nehéz lehet lekereskedni.Lesz majd olyan időszak ami fekszik neki és magára fog találni.Olvasgattam a vele készült interjúkat,jó gondolkodású..visszatalál a megfelelő útra.Kitartás a Plotinus részvényeseinek..;)
Ha megvan még, akkor októberben az orosz állampapír hozott jól, rubel szépen erősödött. Aztán ki tudja, időközben miben találtak fantáziát, mi meg csak tippelgetünk itt vakon.:)
Tényleg nem kötekedésből:)
Amit írsz az igaz, de elvileg forint erősödésre tart(ott) pozikat. Ezek kiolthatják a forint jelenlegi gyengüléséből történő eszközérték emelkedést.
A forint gyengülése miatt szinte muszáj, hogy felfelé haladjon, hiszen sok eszközt külföldi devizában áraznak.
Ennek köszönhetően az én portfólióm ára is sokat nőtt. Valószínűleg a bux is ezért menetel.
A megújuló kapcsán azért a napelem rendszerekben igen komoly felfutás lesz itthon, ha még a 90 Mrd EU-s pénzt is oda kell adni a lakosságnak energetikára, akkor meg pláne.
Jelenleg "minden", releváns vállalkozói pályázatban elszámolható a napelemes rendszer.+ a vállalkozói energetikában kötelező elvárás lesz a napelem vagy a kollektor a pályázat részeként.
Nem fekete vagy fehér ez a dolog sem, viszont a szélenergiának kampec az is biztos.
Amúgy pl ha jegyeztünk volna mennyiségben Alteót, arról tudnánk? Gondolok itt olyan közleményre, mint amikor megvettük a Törpe utcát. Vagy ezek már teljesen titkosak lesznek?
PLOTINUS
Elég rossz passzban van Viktor(vagy inkább a piac??:) ).De ettől függetlenül bízom benne.Lehet,hogy a kereskedés jelenlegi stílusa nem fekszik neki.Túl nagyok a fel és le ugrálások.. gondolom kiüti a stopokat.Nehéz lehet lekereskedni.Lesz majd olyan időszak ami fekszik neki és magára fog találni.Olvasgattam a vele készült interjúkat,jó gondolkodású..visszatalál a megfelelő útra.Kitartás a Plotinus részvényeseinek..;)