Elég rossz passzban van Viktor(vagy inkább a piac??:) ).De ettől függetlenül bízom benne.Lehet,hogy a kereskedés jelenlegi stílusa nem fekszik neki.Túl nagyok a fel és le ugrálások.. gondolom kiüti a stopokat.Nehéz lehet lekereskedni.Lesz majd olyan időszak ami fekszik neki és magára fog találni.Olvasgattam a vele készült interjúkat,jó gondolkodású..visszatalál a megfelelő útra.Kitartás a Plotinus részvényeseinek..;)
Na múlt héten nem kellett már senkinek 5150-ért, most meg megy a bunyó :) Ha el akarjuk adni a maradékot ebben a hónapban akkor 5400, ha már annyira nem, akkor 5500 a tippem. Mindenesetre garatulálok kedves Zs.V. a befektetés megfelelő irányához, és legfőképpen a pozi megfelelő méretezéséhez!
Törölt felhasználó2016. 02. 04. 09:39
Előzmény:
törölt hozzászólás
Nem gondoltam,hogy ennyire remek eredményt ér el a Plotinus!Érdemes volt december után januárban is többször vásárolnom.)Ahogy pénzem lesz fogok ismét!)
Igen szép teljesítmény!
Viszont akárhogy számolom ez több, mint 8%, régebben ez esetben volt hónap közben is közlemény.
Lehet, hogy 5300-5350 Ft-on lesz csak eladó srv?
Abban van valami, hogy az összes nagy olajtermelő országok közül pont az oroszok a legstabilabbak a nyugat szempontjából. Nehezen tudok ott egy polgárháborút elképzelni.
Az alábbi linken elérhető cikk tartalmaz magyarázatot:
A Citadella Alap nettó eszközértéke elérte a 60 milliárd forintot, ezért a kezelési szabályzat alapján a vételi jutalékot öt százalékra növelik – jelentették be. „A lényeg az, hogy nem szeretnénk, ha az alap nagysága a teljesítmény rovására menne. Magyarországon ez nem szokásos, de külföldön sok olyan alap van, amelyik ugyanabból az okból kifolyólag bezárt” – kommentálta a Privátbankárnak Zsiday Viktor alapkezelő.
PLOTINUS
Elég rossz passzban van Viktor(vagy inkább a piac??:) ).De ettől függetlenül bízom benne.Lehet,hogy a kereskedés jelenlegi stílusa nem fekszik neki.Túl nagyok a fel és le ugrálások.. gondolom kiüti a stopokat.Nehéz lehet lekereskedni.Lesz majd olyan időszak ami fekszik neki és magára fog találni.Olvasgattam a vele készült interjúkat,jó gondolkodású..visszatalál a megfelelő útra.Kitartás a Plotinus részvényeseinek..;)