Elég rossz passzban van Viktor(vagy inkább a piac??:) ).De ettől függetlenül bízom benne.Lehet,hogy a kereskedés jelenlegi stílusa nem fekszik neki.Túl nagyok a fel és le ugrálások.. gondolom kiüti a stopokat.Nehéz lehet lekereskedni.Lesz majd olyan időszak ami fekszik neki és magára fog találni.Olvasgattam a vele készült interjúkat,jó gondolkodású..visszatalál a megfelelő útra.Kitartás a Plotinus részvényeseinek..;)
mai ingatlanos pf cikk 10:04:
"Olyan, jelenleg rendkívül népszerűnek számító eszközkategóriák, mint a diákszállások (student housing) pedig teljes egészében hiányoznak a hazai piacról. "
Zsiday megint a jövőbe lát remélhetőleg:)
Törölt felhasználó2016. 01. 21. 17:08
Előzmény:
törölt hozzászólás
Ha a Plotinusnak van még Opimus részvénye akkor van közöm az Opimushoz
Számomra az Opimus átláthatatlan!március/április folyamán a negyedéves jelentésből biztosan okosabbak leszünk!
Plusz az MNB is élénkíteni akarja a tőzsdénket. Érdemes megnézni Szalay-Berzeviczy Attila volt tőzsdeelnök tegnapi interjújának az első részét erről:link
Mivel év eleje van, számítok rá, hogy idén lesz visszapattanás. És, hogy ezt a Plotinus kihasználja + ne felejtsük el a reálbefektetéseket sem. Szóval kevesebbet kell nézni a CNBC-t, inkább menjünk templomba, és imádkozzunk, hogy év végére jó nagyot emelkedjen az árfolyam. Ámen.
Hiába a pánik mindenhol, nem akar esni! V. legutóbbi blogbejegyzése alapján is felkészülve várja a fordulatot "száraz puskaporral és csőre töltött fegyverrel."
A 2016. jan. 05. 22:41-kor közzétett, az alábbi linken elérhető rendkívüli tájékoztatásban (Változás a Társaság tájékoztatási politikájában) az írják, hogy "Az Alap külső befektetők számára nem elérhető."
Borso+Salander
Örülök,hogy Ti is az Életútban vagytok!)
Tudtommal a 68-70 százalékos állampapír arány a minimum.Ez gondolom előírás.
Törölt felhasználó2016. 01. 19. 17:44
Előzmény:
törölt hozzászólás
X975
Ha elfogynak a Plotinus saját részvényei akkor
szerintem magasabb áron tudsz előreláthatóan eladni.Sajnálom,hogy el kell adnod!Ez egy hosszú távú részvény!Továbbra is lesznek bőven vevők a Plotinusra!Többek között a Citadellások.
Sokan nem hisznek a tőzsdék emelkedésében pl
a CNBC-ben Gartman sem.Viktor kiváró taktikája
komoly haszonnal járhat számunkra is!
Most néztem Citadella mekkorát ment, ehhez képest a Plotinus alap nem csinál semmit.
Jól gondolom, hogy a már meglévő befektetések nem lesznek/lettek átkötve az alapba?
Ebben az esetben a jan 1. előtt nyitott pozik eredménye nem az alapkezelőnél jelentkezik egyelőre.
Azt szeretném kizárni, hogy a Citadellával ellentétben a DAX shortból kimaradtunk:)
PLOTINUS
Elég rossz passzban van Viktor(vagy inkább a piac??:) ).De ettől függetlenül bízom benne.Lehet,hogy a kereskedés jelenlegi stílusa nem fekszik neki.Túl nagyok a fel és le ugrálások.. gondolom kiüti a stopokat.Nehéz lehet lekereskedni.Lesz majd olyan időszak ami fekszik neki és magára fog találni.Olvasgattam a vele készült interjúkat,jó gondolkodású..visszatalál a megfelelő útra.Kitartás a Plotinus részvényeseinek..;)