Elég rossz passzban van Viktor(vagy inkább a piac??:) ).De ettől függetlenül bízom benne.Lehet,hogy a kereskedés jelenlegi stílusa nem fekszik neki.Túl nagyok a fel és le ugrálások.. gondolom kiüti a stopokat.Nehéz lehet lekereskedni.Lesz majd olyan időszak ami fekszik neki és magára fog találni.Olvasgattam a vele készült interjúkat,jó gondolkodású..visszatalál a megfelelő útra.Kitartás a Plotinus részvényeseinek..;)
Ha csökken a kötv. árfolyama, akkor emelkedik a hozama. Zsiday folyamatosan azt jósolja - ami igaz is - hogy a fejlett világban hozamemelkedés indul(t). Mind a rövid, mind a hosszú hozamoknál. Többek között ez fogja betenni a kaput a JPY-na.
Köszönöm, sajnos angol híján értelmezni nem nagyon tudom. Ma esik a 2 éves hozam, akkor ha jól gondolom, ez a Plotinusnak kedvezőtlen. (Most az állampapírt vagy a hozamát sortolja?)
Nem tudjátok, milyen linken lehet követni ennek a 2 éves USA papírnak a (hozam) mozgását? Ahol látszik a szept 30-i záró és az aktuális hozam is. link
Pld itt fent az utolsó oszlop Last Month a havi záró?
Kedves Philosopher!
A Q3 szerint a US 2 year treasury future
2 éves usa kincstárjegyeket shortolja a
Plotinus.Emelkednek a hozamok ma is és ez akkor jó a shortosoknak?
Gondolom a saját részvények,aukció,kötvényeladás bevételeit
euróra(vagy dollárra) váltják és ha előbb utóbb jelentősen beszakad a forint nyereségük lesz.
Talán vesznek még több OPUS,Magnólia euróalapú átváltható kötvényt.Na majd meglátjuk a negyedéves jelentésben.
Hamarosan jelent a Plotinus, ő szokott lenni az első, kíváncsi vagyok az aktuális Q3 cégértékre. De nem lennék meglepődve, ha közelebb lenne a 2300-hoz, mint a 2400-hoz, ha így adja a saját részvényeket a cég.
PLOTINUS
Elég rossz passzban van Viktor(vagy inkább a piac??:) ).De ettől függetlenül bízom benne.Lehet,hogy a kereskedés jelenlegi stílusa nem fekszik neki.Túl nagyok a fel és le ugrálások.. gondolom kiüti a stopokat.Nehéz lehet lekereskedni.Lesz majd olyan időszak ami fekszik neki és magára fog találni.Olvasgattam a vele készült interjúkat,jó gondolkodású..visszatalál a megfelelő útra.Kitartás a Plotinus részvényeseinek..;)