Üdvözlöm a kis cégek, centes, pennys papírok iránt érdeklődőket.
Két szabályt lenne jó betartani:
1. Maradjunk a témánál
2. A tippek mellé minimális leírást, kutató munka eredményét is írjuk be, hogy miért ajánlott egy részvény.
Ezekkel a szabályokkal illetve az operatív megvalósításával sajnos nem vagyok tisztában. Szerencsére korábban ilyen részvénnyel nem volt dolgom. Egy biztos, 2022.08.08 záróár, ami alapján megtörténik a kivezetés vagy sem. Szerintem a kivezetés = átkerül OTC-re. Tehát attól még kereskedni lehet majd, csak a penny-nél még egy fokkal szarabbá válik és sokan nem fognak már benne kereskedni sem. A forgalom visszaesik, az érdeklődés még inkább, és szvsz mi nagyon szarul járunk. Úgyhogy Remélem megtolják a biciklit, mert rendkívül kellemetlen volna, hogy az új CEO kinevezése után ilyen történne. Főleg úgy, hogy egyértelműen kinyilvánították, hogy nem lesz offering, majd 20 nappal a határidő előtt bejelentik, hogy bocs mégis offering?! Ez ultra ciki volna. Ha ezt megteszik, akkor azzal olyan bizalomvesztés lesz, hogy gyakorlatilag megsemmisül az árfolyam szerintem.
Hat ja, arra van esely… de a grafikon akkor arfolyam maximumnak 20 usd helyett 200 at fog mutatni, nem? Persxe , ez sem garancia az emelkedesi potencialra… meglatjuk.
Xela-t megtepik ma rendesen. 20 napjuk maradt a delisting elkerulesere. Hacsak nem lesz higitas, de valami azt sugja hogy ha eddig nem eltek vele akkor ez utan sem fognak. Muszaj felhuzni.
Penny stocks
Két szabályt lenne jó betartani:
1. Maradjunk a témánál
2. A tippek mellé minimális leírást, kutató munka eredményét is írjuk be, hogy miért ajánlott egy részvény.