Látom azért zajlik az élet annak ellenére hogy hétvége van.
Időközben nekem is megfordult a fejemben a hétvégén itt elhangzó dolgok.Ami a tényeket illeti maximálisan igaza van mind gentlemanusnak és penznyelonek is.
Amit nem értek,furcsálok, hogy mi a fenének lép a tőzsdére egy cég jelen esetben a fórumbeli ill. említettétek volt még a TVK-t amelyek körül akkor csend honol és a mozgás/forgalom is =0.
Amerikában is volt Enron, meg Worldcom, stb. Amíg ember az ember, addig nyerészkedés, csalás mindig van. Persze ettől még igaz, hogy a felügyeletnek jobban kéne működni. A másik nagy igazság pedig az, hogy felnőtt emberek vagyunk, itt a nagy szabadság, liberalizmus. De akkor mi magunk legyünk felelősségteljesebbek saját döntésünkben. Ha szarba nyúlunk, ne kiabáljunk, hogy anyu anyu, segíts, kakis lett a kezem. Legyünk megfontoltabbak mibe toljuk a pénzünket. Ha meg betoltuk mert minden kockázatot vállalva kapzsik vagyunk és +100%-ot akarunk, utána ne kiabáljunk "hol a Pszáf"-ot ha megégettük magunkat. Hányszor írtam pl. csak én ezen a fórumon erre-arra a papírra, helyzetre, hogy ne nyúlj bele, veszélyes. Sokan nem hogy nem hallgatják ezeket meg, hanem a pofádba röhögnek, hogy 'menj a faszba károgni'. Ezzel a hozzáállással, ezeket az embereket egy pillanatig sem tudom sajnálni.
Pénznyelő,
ezért a mutyizás miatt kellene kitiltani a tőzsdéről az összes kisebb céget, bizonyos forgalomnagyság, árbevétel alatt. Mindet, a befektetők biztonsága érdekőben. Azért ez nagyon gáz, hogy három-négy cég is úgy manipulálta a dolgokat eddig, ahogy akarta, és a végén mindig a kisbüfik köhögtek. Hol van ilyenkor a tebész, a pszáf, stb.?? Durva, hogy lassan már tényleg csak a blúkban bízhat az ember.
Pannonflax