Tévedsz! Az indulatosság nekem is rossz tulajdonságom. Amúgy nem vagyok haragtartó. Észrevehetted, hogy az incidens után (legalábbis szerintem) normálisan kommunikáltunk.
Miből gondolod a negyvenezer részvényt? Magánügy, de amikor pár éve Tiborc azzal vádolt, hogy nincs részvényem részletesen, dátum és ár feltüntetésével leközöltem itt a fórumon, hogy 4240 db részvényem van. Ez a mai napig nem változott, sőt ma reggel megírtam, hogy 10Ft emelkedés nekem 42400Ft többlet. Ki a jellemtelen? Én írtam, hogy novemberben, illetve év vége felé szokott általában emelkedni. Te írtad, hogy januárban. Én válaszoltam, hogy igen, januárban is. Keress utána! A lányoméknak már vettem egy házat és egy Sharant 7 millióért. De közben már 4 kislány unokám született, a fejem meg kétszeres világ, egyszeres európa bajnok, olimpikon sportoló és gyakran külön programjuk van. A lányomnak a gyerekeket jó oviba, isibe vinni egy kisebb autó. Tőlem szoktak kölcsön kérni, nekem 3 kocsim van (de minek) ezért akarok a lányomnak venni valamit.
Jellemtelen,hiteltelen vagy én mondtam Novemberben,hogy várj Januárban kiszálhatsz, amúgy még vicc,hogy ha 40k részvényed van és szegény lányodnak Citrôent akartál venni 1k-bol ,szánalmas a kamu dumád
Mínuszoló gyors volt. Hálából neki egy jó tanács: a Panny eddig mindíg azt csinálta, hogy 2-3 nap ralit követően esett, aztán oldalazott. Úgy, hogy nem bánnám, ha eladná és lecuppanna rólam!
Helló Lányok! Élve megúsztam a mai napot is. Értem ez alatt, hogy nem adtam el. A mínuszok ellenére is állítom, hogy akik már régebben benne vannak, azok ezt az emelkedést, illetve árat tavaly november-decemberre vártuk. Most teljesült. Így is jó. Hogy miért éppen most, azt lehet találgatni. Mindenkinek (a kiszállóhoz, beszállóhoz, tartáshoz) sok sikert!
Jó lenne tudni ki veszi... Véleményem szerint nem kisbefektetők. Olyannak tűnik, mintha valaki benfenntes már tudna valamit és sürgős lenne a vétel, olyan ütemben tolják fel (pl. akár a geos támogatásokról).
Az is lehet, hogy ma még a tegnapinál is nagyobb lesz a forgalom (pénteken!), már most 60 ezer részvény cserélt gazdát. Az ár jelenleg 1450-60-70 körül mozog, elég jó.
PANNERGY