Off: nézzetek rá GE-re, most ugráson van túl, esni fog. Rövidtávon szerintem nem jó, de középtávon érdekes lehet annak, aki bírja a kockázatot. On: a jelenlegi lejtmenetet semmi nem indokolja. Két elméletem van, az egyik reális a másik összeesküvés, de megkockáztatom, hogy a második lesz felkapottabb a fórumban, bár szerintem a reális a helyes. Reális: sokan vagyunk úgy, x mennyiségű részvény után még y-al lazítottunk. Most túlterhelt a portfolió, de csak lassan lehet tőle megválni, mert alacsony a likviditás. 40 ezernek itt márt örültünk a héten, pedig min. annyi kellene, hogy legyen ahhoz, hogy kereskedjünk. Néhányan dobtak, elég ide kettő is 20e darabbal, aztán jöhet a láncreakció. Ha jól csinálták, 3-4 év alatt 100%, korábbi beragadás esetén gondolom kb. 50-60. Összeesküvés: 5% alatti, de közeli tulaj száll ki. Kicsi a forgalom, nem hiszek benne, de a lényeg, hogy valami magyobb tolja le.
az időjárástól, ami teljesen ideális volt egész télen! Egyébként nem csak attól függ, de ha attól függne már nem itt lennénk hanem 1000-nél... :) többiben van igazság amit írtál.
Az elmúlt évek alatt, ez a cég annyira elrontotta a renoméját, hogy sokan megfogadták, soha többet ebből - nem is igen vették, esetleg csak piszkálgatták. Na és persze, egy olyan RV-ről van szó, aminek a bevétele, haszna, főleg az időjárástól függ...
PANNERGY