Olvasom ezt a sok beírást, nagyon megszaporodtak az újak, de ameddig nem lesz hír addig semmi emelkedés nem jöhet szóba.
Törölt felhasználó2009. 09. 14. 11:20
mi ez a tökölés, tegnap volt itt a portálon egy grafikon, ahol többek között azt vázolták, hogy ha egy ilyen projekt eljut a fúrási szakaszba ott a kockázat már kicsi.
na akkor neked is:
Miért bolondítjátok itt a jónépet? Hogy magatokat, az oké. De másokat miért? 1200-on ugyanez volt a szöveg. Ezt venni kell, ha esik ha fúj ha dörög, mindegy, Csak mert be vagytok ragadva,és mások hátán akartok a pénzetekhez jutni. És én írtam le magam - állítod.
"unalmadban más topikban irogassál szerintem" - gynaúsan identitászavar ez nem? Esetleg zárd be a fórumot, kösd belépési engedélyhez, és szabályozd, ki hova írhat.
Elmebeteg dolog kissé, hogy a fórum majd összes topikja arról szól, hogy a beragadtak, vagy vmilyen rv be belevevők dícsérik a portfóliójukat agyba főbe. És kiutálják kollektív azt, akinek nem FEL FEL FEL épp a véleménye.
Nem neked való ez a topik MASTER...az itt tanyázó kisbüfik HISZNEK valamiben, ami hoszzútávon eredmény, de a BÉTpókereseknek nem az....akkor meg mit keresel itt ????
PANNERGY