"Az Új Széchenyi Tervben 1270 milliárd forintot akarnak energetikára fordítani, abból 820 milliárd az energiahatékonyságot, 450 milliárd pedig a megújuló energiákat támogatná. Számításaink szerint az utóbbiból kellene 100-110 milliárdot fordítani a geotermikus fűtésre, ehhez járulna még az 50 %-nál kevesebb önrész. De ott van még a geotermikus villamosenergia-termelés fejlesztése is: a terv megalkotói eredetileg 160 MW-tal kalkuláltak, de maguk is belátták, hogy ez túlzott vállalás lenne. Tíz év alatt 500 kutat kell lemélyíteni a vállalások megvalósításához, de ha emberrel bírjuk, akkor ez reális lehet. Egyre több városban kell megoldani a fűtést geotermikus energiával, mint ahogy Szarvason, Hódmezővásárhelyen, Szentesen vagy épp Veresegyházon már jól működik a rendszer."
Simán leszúrhat 950-940-ig is mielőtt felrepül 1200-ra attól függ milyen sűrűn jönnek a hírek és mennyire lesz pozitív. egy halasztás leszúrást hoz majd az árban szerintem.:)
szerintem a napokban kb annyira leszur ... de lassan vetelre all mar minden jel.
en is majd' teljes toke + egy kis befhitellel vagyok benne. de lehet meg veszek par szaz darabot, ha lemenne 1000-1020 kornyekere (erre alszom meg egyet)
Kétkedőknek, technikai lebeszélőknek ajánlom figyelmébe a következő, legfrissebb grafikont:
Bár személy szerint ódzkodok a nevezetes részvénytől, de érdekesen alakult az utolsó pár nap, mintha hasonlítana valamire, vagy rosszul látom a gyertyákat? Az irányt? Most akkor mi lesz? Vegyek még, vagy dobjam el? Hmmm-hmmm....
:-))
PANNERGY