én most a pannunionon gondolkozom. a vezetők lassan táraznak be belőle. 2012ig van jelzáloga a cégnek, onnantól kezdve viszont eléggé szép eredményt produkálhat. Osztottam szoroztam a 2008. évi jelentés számai közt és ha nem lenne jelzálog akkor 56 ft-os EPS-t termeltek volna részvényenként ami mindenféleképpen impozánsnak tekinthető ilyen árfolyam mellett. nem utolsó sorban ott a névérték még 100 ft. bár nem hinném hogy sokat számítana...
Láttam, de ha az árfolyamot akarják ezzel megfogni, az szerintem kevés lesz, valódi hírt akar mindenki.
Néhány napja viszont épp azon filóztam, hogy amennyiben a Magma így terjeszkedik a világban, akkor néhány év (és talán néhány működő PE erőmű) múlva akár direkt együttműködés (...) is lehet belőle. Mert ami a nyugati parton a könnyen hozzáférhető geotermikus energia, azt nálunk az EU jelentheti a támogatási forrásokkal.
Remélem támogatással vagy anélkül, de elindulnak már Tamásival, mert Szentlőrinc körül egyre nagyobb a csend. Talán pénteken lesz valami, de nem tudom, tiszta szívből várom-e...
Én tartom, de jó lett volna, ha eddig meg sem veszem. A duplázást halasztom, azzal már tényleg szeretném elkapni az alját.
A mai záró egy negatív gyj előszele is lehet. Itt olvastam róla először, de sokat nem várok tőle. A határidős nyereség gondolom újabb ügylet alapja lesz, abból kút nem lesz.
Maszatolás őszig, de víz nélkül kemény lejtmenet is lehet.
szegénynek kocka feje van és borzasztó antiszociális. Szerintem már minden strandról ki van tiltva.
Gyanítom otthon pórázon tartják a lakásban, mert ha kiengednék a szomszéd lelőné távcsövessel.
Egyébként nem sok jóslatot írt még eddig. A van már víz? meg hasonlók nálam nem tartalmaznak megállapításokat a jövőre nézve, de az se, hogy sok itt a kisiskolás, meg a beragadt kisbüfi.
Már többen nagyon megverték volna, ha tudnák ki ez a nyomi.
én is szabin voltam,direkt nem néztem rá napokig.
a rv elég jól tartja magát,a topic színvonala úgy látom kevésbé :(
a sas nem kapkod legyek után,majd kiderül néhány év alatt mennyire zsíros buli ez :)
Kedves Roubi!
Visszanézve beírásaidat, úgy vettem észre, hogy meggyőző érvekkel nem nagyon tudtad még alátámasztani a jóslataidat. Lsz. legközelebb akkor írogass ilyeneket, ha alá is tudod támasztani valamivel. Addig csak magadat teszed nevetségessé, és csak az ittenieket idegesíted.
Szép napot, menj inkább ki a strandra - használd ki a nyári szünetet! :-)
PANNERGY