Most beszéltem velük, a jelentésben lesz 1,2 milliárd plusz a határidőzésből és részletes beszámoló Miskolc Szentlőrinc és a többi helyről is jó hírek lesznek...
Most erre azt mondom, kivárom az első eredményt, lehet hülyén teszem, mert akár jövőre hozakodnak elő valami jelentéssel. Többen mondogatják, hogy vágjam ki, mert ez idő alatt, míg ezt tartom, máshol már jóval többet kereshettem volna. Arra gondolok csak, hogy megütne a guta, ha az eladást követő napokban érkezne valami pozitív! :)
Csak szövegelnek ebben az országban, ilyen, meg olyan tervek, ekkor, akkor, de érdemi intézkedés, határidők tartása az nem sok. ......Itt sem.
Szentlőrinc?????
Télen a PE cége fog fűteni? Erősen kétséges. Ha meg sejtették, vagy tudták, hogy nem lesz ebből semmi évvégére, akkor ez is egy jó nagy beetetés volt mind felénk, és főkést az önkormányzatnak.
Szerintetek el lehet játszani egy önkormányzattal, hogy bocs, nem sikerült, majd talán jövő ilyenkorra elkészülünk!
Szerintem, mint tulajdonosokat, még ha néhányunknak Bokorovicsékhoz képest jelentéktelen is a pakkunk, illene tájékoztatni arról, mi az állás!
A legutóbbi PF cikk óta, amiben Szabolcs nagyon klasszul megtudakozta, és összeszedte a dolgokat, nagy a lapítás.
Amint már mondtam ez a referencia-projekt, ezt nagyon ügyesen kommunikálva kellene levezényelni, nem így titkolózva.
Ha meg nincs is víz, akkor azt is jogunk van tudni, a megfelelő döntés meghozatalához, miszerint tartsuk, vagy eladjuk.
Nem sorsjegyet vettünk, hogy talán bejön, és minden szombaton várjuk az újabb sorsolást! :)))
Most olvastam a megyei lapban a hírt, hogy Jászberényben is készülődik valami. A vizsgálatok befejeződtek, van meleg víz a pontos fúrási helyet keresik, ill.nyár végén elkezdődhetnek a konkrét tárgyalások az önkormányzattal. A beruházás 16-28 hónap alatt valósulhatna meg.A termelt energia felhasználása: országos vill.energ.hálózatba táplálás,jászberényi távfűtés, ipari környezet kielégítése,(Electrolux és társai), üvegházak, halgazdaság ellátása. Szóval ez vár ránk remélem!:-)))
örök befektetői kérdés amit feltettél :)
életszerű a forgatókönyv,amit írsz.
az egyik véglet:
minden áron kapaszkodni a packba,vagy eldobálni 50-100Ft-ért,mert lerhet fiú és lehet lány.
No igen, itt felmerül egy kérdés, hogy az esetleges jó jelentés hatására az árfolyam 900 fölé is mehet, akkor ott érdemes-e kiszállni, mert utána hír hiányában az év további részében visszacsordogál ide, esetleg még tovább, a 700 as régióba, vagy érkezhetnek utána kedvező bejelentések, és megindul 1000 fölé?
PANNERGY