A földesi anyagnak ez az egy bekezdése fontos:
"A Képviselő-testület
- megállapítja, hogy a MatRisk Kockázatkezelő és Szolgáltató Kft. (székhelye: 3533 Miskolc, Árvíz u. 2/d., levelezési cím: 1060 Budapest, Munkácsy M. u. 23., cégjegyzékszáma: 05-09-007874, adószáma: 11902391-2-05, képviselője: Szabados Tibor, ügyvezető), a Képviselő-testület K-29 kataszteri számú hévízkút hulladék kísérőgázának hasznosításáról szóló 152/2009. (VI.25.) számú határozatával jóváhagyott KEOP-2009-4.4.0 pályázat benyújtásához szükséges dokumentációk elkészítését, a szerződésben foglaltakat nem teljesítette, az abban foglalt határidőket elmulasztotta, az aláírt szerződést nem küldte meg az önkormányzatnak."
Ebből egyértelműek az összefonódások.
Törölt felhasználó2010. 10. 06. 11:37
Előzmény:
törölt hozzászólás
Október 15 esetleg 20-án Szentlőrinc fűtőmű átadás !
1200 ,vagy fölé várom .
madrid nem ez a lényeg. Én addig kereskedem aktívan egy részvénnyel míg érezni tudom biztosan, hogy merre megy. Az az igazság, hogy reggel késve 9.30kor keltem, átfutottam 10 perc alatt azt a 200 HSZ-t, elég volt csak szavakat olvasnom belőle és most látom, hogy kivétel nélkül mindenki hurráoptimizmusban van. Ex pedig elhallgatott, vagy legalábbis nem ugat.. (bocs de kiváló kontraindikátor vagy:D) Ez az amikor a Kosztolányi-kör szerint lehet eladni. Én is ezt teszem, persze fokozatosan. Nem tud naponta +2-3%ot emelkedni, 30% + után pedig kell a megálló. Jóból is megárt a sok. A mai hírnek kb. annyi értéke volt, hogy nah húzzuk még azt a mézesmadzagot, én személy szerint a bejelentését rosszabb napokra tartogattam volna. Október végéig érdemi hírre nem számítok, psze ne legyen igazam.
Ma nem érzem azt a vételi erőt ami ezt a papírt 4 nap múlva 1200hoz repítené. Szerintem min. oldalazás következik, de pihenni kötelező.
PANNERGY