Szerintem is szívóznak a brókerekgyerekek, nem akarják idő előtt kinyomni a hírt. Megvárják, hogy legyen egy megfelelő hangulat. Ha igaz ez az 1440 m, akkor vagy nagyon idétlen banda (ezt kétlem) vagy, egyelőre nem érdekük a gyors munka.
Én azért minden nap úgy ülök le a híreket nézni, hátha végre megvan a bejelentés! :)
gyimóthyt nem fogom minden héten felhívni. elég nekem akkor, ha már jó sok dolog összegyűlt. most amúgy is lassú lecsorgás van... aludni lehet a piacon.
itt vagyok, csak 7végén nem foglalkozom a tőzsdével, elég ha hétköznap figyelem. Ez a jó hírre adni rossz hírre venni dolog szerintem akkor állja meg a helyét, ha most pl. pannergy esetében min. 10k pakkod van(alatta akkor dobod ki amikor akarod) - egyébként most úgy mondjátok ezt a híres dolgot, mintha a fúrási hírre már el is akarnátok adni a cuccost. A hülye is látja hogy ebben az évben a Pannergy sorozatos bika híreket tett közzé egy eléggé erős medve piacon így a hírei ellenére az árfolyam korántsem tükrözi a cégcsoport valós értékét, egy bika piacon ezek a hírek sokkal nagyobb árfolyamingadozást adtak volna a rv-nek. Ezek alapján azt kell mondanom, hogy még jó pár hónapon keresztül VÉTEL-re lehet ajánlani a részvényt. Majd a köv. bikapiac tetején x ezer forinton ha eladod a pakkod azt megértem, de pusztán jó hírre.... hülyeség.
Továbbra is azt mondom hogy a PE 1000 HUF alatt bagóért van, most hétfőn jön a fizu, megvárom hogy lemenjen egy picit aztán hígítok még...
Annak, hogy nem találnak vizet szvsz nagyon kicsi a valószínűsége. Inkább arra gondolok, hogy valami nagyobb befektető be akar még tárazni. Nagyon erősen 850 körül tartják az árat.
PANNERGY