megértelek, de hidd el hogy a sok pozitív hír után egyszer biztos hogy elszakad az ékszíj. 5 Alapkezelő érdeklődött a PE iránt. Ha ténylegesen is bebizonyítják Bokorék hogy működik a stratégiájuk akkor az alapkezelők hiphop felfogják vásárolni a rv-eket, és ezen a legtöbbet természetesen nem mi fogjuk keresni. Viszont ha azt akarod hogy te is kivágd a magad részét a tortából akkor ülj nyugton a pakkodon és tartsd, vagy hígítsd.
puleo ha tényleg így kereskedsz amilyen hevesen és indokolatlanul türelmetlenül írkálsz össze vissza a fórumba akkor nem sok esélyed lesz arra hogy akár 1 forint nyereséged is származzon a befektetéseidből. A pannergy te is tudod hogy nem Genesis, ha mást nem láttad, hogy mivel rendelkezik a pannergy. Sokkal jobb a forráskészlete, a műanyaggyárak még mindig az mi kezünkön van, synergon pakk... stb. A kommunikáció hiányát én nem említeném, hisz ha megnézed, havonta 3-4 közleményt kiad a cégcsoport, ami szerintem még mindig jobb mint mondjuk a fentebb említett Genesis esetében, ahol meg se szólalnak, de említhetném az OTP-t is, ahol csak azt tudjuk meg rendre hónapról hónapra hogy hány mrdot vittek be, vagy most eladott vagy vett az etf fedezése miatt, de hogy konkrétan mit tesznek a 140%os hitel-betét arány lefaragásának érdekében azt nem említi senki. De a Rábáról és az Állami Nyomdáról se sokat hallani ha most jobban belegondolok, szvsz. ha vmi problémád van a kommunikációval vagy nem értesz valamit akkor hívd fel a Befektetői kapcsolattartót: Gyimóthy Dénest Tel.: 323-2371.
Az utolsó 2 PE hír pedig engem még szilárdabban megtartott abban a hitemben, hogy igenis jó hogyha ilyen részvényed van, mert lehet nem emelkedik és esik naponta +- 2-300 forintokat de egyértelmű jeleket mutatnak arra vonatkozólag, hogy igenis a szentlőrinci fúrás jó lesz (minek zárták volna le a határidős kontik felét, ha tudják hogy szart sem ér a fúrás, hisz akkor még alacsonyabban vásárolhatták volna vissza a saját rv.-eket de jobbat mondok: Bokor se venne 625.000 rv-t még határidősön a 675.000 rv-e mellé a menedzseropciós programon felül!!!)
gyimóthy nekem 2 dolgot mondott tamásival kapcsolatban: 1. nem olyan könnyű odavinni azt a monstrumot (a 72 tonnás 1080 lóerős 45km/h max. sebességre képes "mobil" fúrógépre gondolok) útengedély kell hogy közúton mehessen... stb. és 2. a fúrás megkezdése előtt, még mindig ott van az, hogy fel kell állványozni az egészet, kitörésgátlót rárakni, iszaptározókat kiásni, konténereket lerakni, csörlőmotort felállítani, béléscsöveket, és a fúrószálakat leszállítatni, egy 50.000 literes gázolajtartályt odavinni ... stb. és most csak azokat a dolgokat említettem amik egy ilyen fúráshoz kellenek szimpla laikus szemszögből. Biztos már oda is viszik folyamatosan a cuccokat, ha megkezdődik arról úgyis értesülni fogunk.
A szentlőrinci fúrással kapcsolatban, meg nem tudom elfelejtettétek-e de ott még kell 1 km távolságban egy másik visszasajtoló kutat is fúrni, hogy a hideg-meleg víz áramoltatása megtörténhessen. No most ha megtalálták a hévíztározót akkor jön a nyomáspróba, megvizsgálják hogy mennyi is az annyi (kb. itt tart a projekt) aztán ki kell jelölni a visszasajtoló kút helyét, miközben az 1-es kútnál kezdhetik el rá felhúzni az erőművet. de a 2es kútra is fel kell falazni egy ólat min. Az erőművek felépítése rövidebb feladat mint a fúrás, de ha júliusig nem kezdik meg az építést akkor tuti csúszni fognak.
jó értjük,de miért nem indult a tamási project,pénz hiánya vagy várás a támogatásra,így nem lesz idén szolgáltatás szerintem sehol,lassúak,csak nehogy 2.genesis legyen
Tojásnak igaza lehet a fúrási határidőt illetően. Ha találtak is már tározót, a felmérés biztosan időigényes feladat. Amúgy az általunk várt jó hír is nagyobbat szól, ha akkor dobják be, mikor a tamási fúró is javában üzemel.
Gondolom ezt majd megfejelik egy-egy részletező cikkel is, amiben majd felhívják a figyelmet az ott tervezett villamos energia termelés lehetőségére. Addig szerintem egy általános lecsorgás (egyéb részvényekkel karöltve) is elképzelhető.
Én logikus lépésnek tartanám a két hír időbeni közelítését (főleg ha az első bukta), ami akkor talán egy kedvezőbb piaci hangulattal is párosul.
Addig még akár több átlagár javító pakk is beszerzésre kerülhet (ne várjuk üres kezekkel az ezerkettő felett megéhező kollégákat). Mondjuk eldobni nagy feladat lesz, valami miatt éven túl tartanám...
ja, de a vevők még nem... majd ha limit lesz, meg 0,5 Mrd-os forgalom, meg ilyenek, na az lesz a lufi... 2. nap lehet kiszállni felsőlimiten nyitóban... ;-)
a magam részéről azért már kezdem unni ezt a 800-900 közti oldalazást.
PANNERGY